485 öğrenciye sac böreği ve ayran dağıtıldı

Karaçulha İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği yöneticileri ve veliler işbirliğinde 485 öğrenciye sac böreği ve ayran ikram edildi. Gerçekleştirilen organizasyonun öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak nedeniyle düzenlediği kaydedildi.

  • 2586
485 öğrenciye sac böreği ve ayran dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul Aile Birliği ve velilerin işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte 485 öğrenciye sac böreği ve ayran ikram edildi. 25 kişilik bir ekibin gönüllü çalışması ile hazırlanan sac börekleri ve ayranlar, sınıflar halinde sırayla öğrencilere dağıtıldı. Okul Aile Birliği yöneticileri katkılarından dolayı okul idarecilerine teşekkür etti. 

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Mahir Kiziroğlu yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılında moral ve motivasyonunu arttırmak için velilerimizin ve okul aile birliğimizin katkılarıyla onlara sac böreği ve ayran ikram ettik. Okul müdürümüze 5 yıldır bizlere verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında okulumuzun başarı çıtasını daha da yukarılara çıkarmayı amaçlıyoruz. 485 öğrencimiz bulunmaktadır. 25 kişilik bir gönüllü ekiple bu organizasyonu gerçekleştirdik” dedi. 

Bakmadan Geçme