15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

15 Temmuz Milli Beraberlik ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi Önünde Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Düzenlenen serginin açılışını Fethiye Kaymakamı Alper Balcı yaptı.

  • 394
15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü nedeni ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Önünde düzenlenen fotoğraf sergisine Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Erdal Kıreker, AK Parti  Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve vatandaşlar katıldı.
15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan sergide konuşma yapan Fethiye Kaymakamı Alper Balcı “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın göndermiş olduğu fotoğraflar ile ilgili sergimize katıldık. Hüzünlüyüz. O gün benim arkadaşlarım şehit oldu Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda. 252 tane şehidimizi gördük. Bu hain darbe girişiminin altıncı yıl dönümünde unutturmamak için buradayız. Başsavcımız, Garnizon Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, Sahil Güvenlik Komutanımız, bütün devletin yetkilileri burada. Biz biriz, beraberiz. Biz her sene 15 Temmuz’u halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Nasıl bir terör örgütü ile karşı karşıya olduğumuzu çocuklarımıza, gençlerimize anlatmamız lazım. Çünkü bu yapı 40 yıllık bir ihanet yapısı. Profesyonel olarak yetiştirilenlerden oluşan bir yapı. Eğer biz bunları halkımıza anlatmazsak yarın aynı hatalara geri düşebiliriz. Aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize minnet duygularımı arz ediyorum’’ dedi. 
Fethiye Başsavcısı Ünal Bingül ise yaptığı konuşmada ‘’Şehitlerimizi rahmet ile gazilerimizi şükran ve minnet ile anıyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacağız, unutturmayacağız. Buradaki fotoğraflar ile hainliğin belgesi ortadadır. O gün toprağa düşen şehitlerimiz bizlerin bu vatanda rahat yaşaması uğruna canlarını vermişlerdir. Allah’ım gani gani rahmet eylesin. Fetö terör örgütü ile hukuk çerçevesinde mücadelemiz sonuna kadar devam ediyor, etmeye devam edecek. Şu ana kadar yargı olarak üzerimize düşeni yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milleti ilelebet payidar kalacaktır. Allah böyle büyük bir hainliği milletimize ve devletimize bir daha yaşatmasın. Kaymakam Bey’in belirttiği gibi bu hainliği gelecek nesillere ve milletimize sürekli anlatacağız. Çünkü dünyada görülmemiş bir casusluk ve terör örgütü ile mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi de aynı kararlılıkta sürdüreceğiz. Büyük Türk Milleti’nin ve Devleti’nin Allah yar ve yardımcısı olsun’’ diye konuştu.  
15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

Bakmadan Geçme