112'yi arayıp -Cesedimi Alın- dedi ve...

Fethiye'de bunalıma giren Hasan Dağdelen (27) 112 Ekiplerini arayıp, bulunduğu adresi vererek 'Gelin cesedimi alın' demesinin ardından..

  • 20051
112'yi arayıp -Cesedimi Alın- dedi ve...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de bunalıma giren Hasan Dağdelen (27) 112 Ekiplerini arayıp, bulunduğu adresi vererek “Gelin cesedimi alın” dedi.  Jandarma, Sağlık Ekipleri olay yerine gittiğinde Hasan Dağdelen’i ağaçta asılı şekilde buldu.

Edinilen bilgilere göre, Fethiye'nin Karaçulha Mahallesinde yaşayan ve yaklaşık 15 gün önce çalıştığı kargo şirketinden ayrılan Hasan Dağdelen 21 Eylül saat 21:00 sıralarında 112 Acil Çağrı merkezini arayıp bulunduğu adresi verip, ''Cesedimi buradan alabilirsiniz'' diyerek telefonu kapattı. Acil Çağrı merkezi, jandarma ve sağlık ekiplerini Hasan Dağdelen’in belirttiği Esenköy Mahallesi’nde bulunan bir derenin kenarına yönlendirdi. Çok kısa sürede olay yerine giden ekipler, Yüksek sesli müzik çalan bir aracı gördüler. Aracın hemen yanındaki ağaçta Hasan Dağdelen’i asılı vaziyette buldular. Sağlık ekipleri Hasan D.'nin öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile jandarma ile itfaiye ekipleri cesedi bulunduğu yerden indirip çevrede inceleme ve araştırma başlattı. Olay yerindeki incelemenin ardından Hasan Dağdelen'in cesedi önce Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayı duyan arkadaşları ve ailesi hemen Fethiye Devlet Hastanesine koşarak bilgi almaya çalıştı. Hayat dolu bir genç olduğu ifade eden Hasan Dağdelen’in girdiği bunalımdan kurtulamayıp canına kıyması büyük üzüntü yarattı. Olay ile ilgili soruşturma Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma tarafından sürdürülüyor.


 

Bakmadan Geçme