Kayıp Şahıs Vatandaşlar Tarafından Bulundu 

Seydikemer'in Bağlıağaç Mahallesi'nde yaşayan 30 yaşındaki Mesut Yıldırım'dan bir gün boyunca haber alınamayınca, bölgede vatandaşlar tarafından arama yapıldı.  

  • 4030
Kayıp Şahıs Vatandaşlar Tarafından Bulundu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’in Bağlıağaç Mahallesi’nde yaşayan 30 yaşındaki Mesut Yıldırım’dan bir gün boyunca haber alınamayınca, bölgede vatandaşlar tarafından arama yapıldı.  

Eşinden ayrıldığı öğrenilen ve bir çocuğu bulunan mevsimlik işçi olarak çalışan Mesut Yıldırım’ın, vatandaşlar tarafından Bağlıağaç Mahallesi Kavacık Sokak Akkopuk Mevkii’nde bulunduğu ifade edildi. Perişan vaziyette bulunan ailesi her yerde oğullarını aramış, Muhtar Yücel Özdemir ise kayıp genci görenlerin kendisine ulaşmaları çağrısında bulunmuştu. 

Mahalle sakinleri elbirliğiyle Mesut Yıldırım’ı gün boyunca aradıklarını belirttiler. Yıldırım’ın mahalleye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Akkopuk Mevkii’nde ormanlık alanda bir ağaç dibinde tek başına otururken bulunduğu bildirildi. Mesut Yıldırım, Bağlıağaç Mahalle Muhtarı Yücel Özdemir tarafından ailesine teslim edildi. Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme