Fethiyespor'a moral yemeği 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Cizrespor maçı öncesinde City Life Demir Hotel'de kampa girdi. Yönetim, teknik heyet ve yöneticiler City Life Demir Hotel Sahibi Mert Demir tarafından organize edilen moral yemeğinde bir araya geldiler. 

  • 1203
Fethiyespor'a moral yemeği 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Cizrespor maçı öncesinde City Life Demir Hotel’de kampa girdi. Yönetim, teknik heyet ve yöneticiler; City Life Demir Hotel Sahibi Mert Demir tarafından organize edilen moral yemeğinde bir araya geldiler. 

Hotel restoranında düzenlenen program sohbet havasında geçti. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı akşam yemeği; City Life Demir Hotel’in eşsiz atmosferinde gerçekleşti. Fethiyesporlu futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlenirken, lacivert beyazlı oyuncular 3 puan için sahaya çıkacaklarını belirttiler. 

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı açıklamada, “Mert Demir kardeşimize bizi ağırladığı için çok teşekkür ediyoruz. Her zaman Fethiyespor’un içinde yer almaktadır. Cizrespor maçı için bize büyük motivasyon oldu. Her şey artık hocalarımıza ve oyuncularımıza kaldı. Kendilerine her zaman güveniyoruz” dedi. 

City Life Demir Hotel Sahibi Mert Demir, “Fethiyespor bizim şehrimizin en önemli markası ve değeri. Grubumuzda üst sıralarda mücadelemize devam ediyoruz. Cizrespor mücadelesi öncesinde maç kampında hep birlikte olmak istedik. Tüm taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyoruz. Bu maç ile galibiyet serisine başlayıp, şampiyonluk olmasa bile en kötü ihtimalle play offtan tekrar 2. Lig’e çıkacaktır. Yönetimimiz ve camiamızın bunu başaracağına inanıyorum” diye konuştu. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz açıklamasında, “İç saha maç kampları oldukça önemli. Bir gün bile olsa farklı bir yerde dinlenmek ve oyuncularımızı motive etmek bizim için önemliydi. Mert Demir kardeşimiz bizi burada ağırlıyor. Cizre maçı için son hazırlıklarımızı burada yapacağız. Zirve yolunda büyük önem taşıyan Cizrespor maçında elimizden geleni yapıp, 3 puan almak istiyoruz. Taraftarlarımızı da tribünlerde bize destek olmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı. 

   
 

Fethiyespor'a moral yemeği 
Fethiyespor'a moral yemeği 
Fethiyespor'a moral yemeği 
Fethiyespor'a moral yemeği 

Bakmadan Geçme