Fethiye Turizm Müdürü Dündar Çalışmalara Başladı

Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Müdürü Güler Uymaz'ın emekliliğe ayrılması dolayısıyla Muğla Kültür ve Turizm Şube Müdürü Saffet Dündar, Fethiye Turizm Danışma Bürosuna görevlendirildi.

  • 7127

Turizm sezonu öncesi Fethiye Turizm Danışma Bürosunda görev değişimi yaşandı. Aslen Fethiyeli olan Muğla Kültür ve Turizm Şube Müdürü Saffet Dündar Fethiye Turizm Danışma Bürosuna görevlendirildi. Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi sahibi Salih Dündar, göreve gelen Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar’ı ziyaret etti. 
Yıllarca özel sektörde çeşitli kademelerde çalıştıktan sonra Otel Genel Müdürü olarak çalışmakta iken 2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında göreve başlayan Saffet Dündar, 2016 yılından beri Muğla Kültür ve Turizm il Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptı. Gerek özel sektör gerekse kamu sektöründeki çalışmalarıyla turizm alanında oldukça tecrübeli olan yeni Turizm Müdürü Fethiye turizmine ivme kazandırmak için çalışmalara başladı. 
Göreve gelen Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar’ın önümüzdeki günlerde Fethiye’deki turizm paydaşları ile görüşmeler, fikir alışverişleri ile sektörel sıkıntıların ele alınacağı bir toplantı yapması bekleniyor.

Bakmadan Geçme