Zeynep Altıok, 'Alim Başkan halkçı, katılımcı, şeffaf!'

Geçmiş dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, BirGün Gazetesi Ege Bölge Temsilcileri Mesut Güngör ve Halil Ertunç, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundular.

  • 1103
Zeynep Altıok, 'Alim Başkan halkçı, katılımcı, şeffaf!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Karaca, “Ben öncelikle BirGün gazetesi ekibine, yazarlarına teşekkür ediyorum. Daha önce CHP Genel Başkan Yardımcılığı ve İzmir Milletvekilliği görevinde bulunan Zeynep başkanımızın bizi ziyaretlerinden memnuniyet duyduk. Fethiye’mizde yapacağımız hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 5 yıllık süreç boyunca birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum. Fethiye’mizde gerçekleştireceğimiz projeleri yerel basın ve ulusal basında yer alması, tanıtım açısından önem arz ediyor. Yapacağımız hizmetleri BirGün Gazetesi ile paylaşıp, halkımızı bilgilendirme noktasında birlikte çalışacağız. Fethiye’mizde güzel hizmetler yapacağız ve Fethiye’mizde her şey çok güzel olacak! Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm Fethiye halkına selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

“Halkçı, katılımcı, şeffaf”

CHP Genel Başkan Yardımcılığı ve İzmir Milletvekilliği görevlerinde bulunan Zeynep Altıok ise, “Fethiye’nin 25 yıl sonra Alim Başkana emanet olmasından dolayı mutluluğumuzu dile getirdik. Başkanımıza hayırlı olsun demek için nezaket ziyaretinde bulunduk. Başarılı olacağına inancımız tamdır. Halkçı, katılımcı, şeffaf bir belediyecilik yapacak. Birlikte işbirliği yapacağız, kendisine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme