Yüncü Mehmet Ali hayatını kaybetti

Fethiye'nin ve bölgemizin tanınmış ve köklü esnaflarından birisi olan, halk arasında Yüncü Mehmet Ali olarak tanınan Mehmet Ali Koca hayatını kaybettiği bildirildi.

  • 43256
Yüncü Mehmet Ali hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin ve bölgemizin tanınmış ve köklü esnaflarından birisi olan, halk arasında Yüncü Mehmet Ali olarak tanınan Mehmet Ali Koca hayatını kaybettiği bildirildi.

Mehmet Ali Koca’nın vefat haberini oğlu Fatih Koca, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Korona virüs önlemleri ve sokağa çıkma yasağı dolayısıyla cenaze merasimine sınırlı sayıda katılımcı olduğu öğrenildi. 

Fatih Koca, babası Mehmet Ali Koca’nın ölümü ile ilgili paylaşımında, “Acı kaybımız. Fethiye’nin esnaflarından, Yüncü Mehmet Ali olarak bilinen babamız Mehmet Ali Koca vefat etmiştir. Malum sebeplerden dolayı defin işlemleri kısıtlı imkanlarla oldu. Tüm sevenlerinin affına sığınıyoruz. Mekanı cennet olsun, dualarınızı esirgemeyin” şeklinde ifadeler kullandı. SED Medya ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. 

Yorumlar 2
Numan Cömert 13 Nisan 2020 11:37

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine sevenlerine sabırlar diliyorum...

Ziya hasta 12 Nisan 2020 19:53

Allah rahmet eylesin. Haberi yaparken rahmetlinin bir fotoğrafını bulamadınız mi ? Dükkanı çekip haber yapmışsınız.

Bakmadan Geçme