Yorumcu Çeliktaş, 'Bu bir mağlubiyet değil, hezimet!'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 32.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, konuk olduğu Belediye Derincespor'a 4-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından her Salı 20.30'da FRT TV ekranlarında naklen yayınlanan Spor Ekstra programının yorumcusu antrenör Kemal Çeliktaş açıklamalarda bulundu.

  • 817

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 32.Hafta, bugün oynanan maçlar ile tamamlandı. Fethiyespor, bu hafta Belediye Derincespor’a konuk oldu. Fethiyespor, konuk olduğu Belediye Derincespor’a 4-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından her Salı 20.30’da FRT TV ekranlarında naklen yayınlanan Spor Ekstra programının yorumcusu antrenör Kemal Çeliktaş açıklamalarda bulundu.

‘BU BİR MAĞLUBİYET DEĞİL, HEZİMET!’
yayınlanan Spor Ekstra programının yorumcusu antrenör Kemal Çeliktaş yaptığı açıklamada “8 maçtır yenilmiyorduk. Bu maçta 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldık. Bu bir mağlubiyet değil, hezimet. Ne oldu da bu takım birden dibe vurabildi hoca ne yaptı, futbolculara bir şey mi oldu? Belediye Derincespor, Fethiyespor’dan çok üstün bir takım da değil. Enes’in performans düşüklüğü olduğunu düşünüyorum. İlk yarı 3 gol yedi ama bir kalecinin oyundan çıkartılması artık o kaleciyi kaybettik demektir. Biz Enes’i kaybettik. Ama sadece Enes’i mi kaybettik? Başka futbolcuları da kaybettik mi önümüzdeki haftalarda hoca futbolcu ilişkilerini izleyeceğiz. Şahan’ın performansı düşük değildi ama defans olarak sezon başından beri kötü bir gidişat vardı ama bu düzelmişti sanki takım içinde bir uyumsuzluk girdi bunu düzeltmemiz gerekiyor. Salı günü Spor Ekstra programında daha detaylı şeyleri anlatacağız” dedi.

Sertaç Bayraktar’ın hazırlayıp sunduğu, antrenör Kemal Çeliktaş’ın yorumlarıyla Spor Ekstra, Salı günü 20.30’da FRT TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bakmadan Geçme