YAZAR UFUK SAKA OKURLARIYLA BULUŞTU

Yazar Ufuk Saka Fethiye Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı'nda açılan kitap fuarında okurlarıyla buluştu.

  • 1246
YAZAR UFUK SAKA OKURLARIYLA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11’inci Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanında ziyaretçilere açılan kitap fuarında, Yazar Ufuk Saka'nın okuyucuları  ile buluşması amacıyla imza günü düzenlendi. 2008 yılında 'Kağıttan Kadınlar' isimli ilk kitabını çıkaran Ufuk Saka, Sis Yayıncılık tarafından basılan 'Aklım Gezide' isimli kitabını okurları için imzaladı. Okurların büyük bir ilgi gösterdiği kitap imza gününde okurlar, yazar Ufuk Saka ile sohbet etme imkanı da buldular.

Okurların büyük ilgisi karşısında mutluluk duyduğunu ifade eden yazar Ufuk Saka, ''Aklım Gezide 2. romanım. İlk romanımın adı Kağıttan Kadınlar'dı. Şu anda 3. romanımı da Fethiye'de yazıyorum. İstanbulluyum. Fethiye'yi çok sevdiğim için 1 buçuk aylık Fethiyeli olarak burada bulunuyorum ve sağ olsunlar kitap fuarına da davet ettiler. 2. kitabımı Fethiye'de dostlarımla okuyucularımla buluşturma fırsatı verdiler. Bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Kitabım bir şizofren karakterin hayatını anlatıyor. Bu kişi kendisi ile yüzleşiyor. Yüzleşme süreci yaşıyor. Bunu yaparken de gezi olayları ile yolu kesişiyor. 'Aklım Gezide' kitabımı kısaca böyle özetlemek mümkün'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme