Yazar Ceyhan Demir Fethiye'de Kitapseverlerle Buluştu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde yapılan  'Her Ay Bir Eser Bir Yazar'  programında mayıs ayı etkinliğinde yazar Ceyhan Demir ve İzmir'in Aşk Asansörü adlı kitabı tanıtıldı.

  • 1692
Yazar Ceyhan Demir Fethiye'de Kitapseverlerle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program öncesi ÇYDD Başkanı Tuğrul Yılmaz bir açılış konuşması yaparak kısaca konuk yazarı tanıttı. Fethiye şubesine karşı bu nazik ve anlamlı jestten ötürü teşekkür etti.

ÇYDD Fethiye şubesinin konuğu olarak İzmir’den Fethiye’ye gelen yazar Ceyhan Demir, ÇYDD konferans salonunda dernek üyeleri ve diğer katılımcılarla bir araya gelerek kendisinden bahsetti. İzmir’in Aşk Asansörü isimli kitabı neden yazdığını, kaymakam, vali yardımcılığı ve İzmir Belediye Başkanlığı dönemlerini anlattı. Demir, İzmir Belediye Başkanlığı dönemini ve kitaba ad olarak verdiği İzmir’in asansör adıyla anılan semtindeki asansörün bu günlere ulaştırılmasında sağladığı önemli katkıları dinleyenlerle paylaştı. Yaşadığı önemli olayları ve var olan sorunların bir yönetici olarak nasıl çözümlendiği konusunda yaşadıklarını anlattı. Daha sonra öğrencilerin soruların yanıtladı.

Yazar Demir yanında getirdiği İzmir’in Aşk Asansörü kitabının 200 adedini ÇYDD Fethiye şubesine öğrencilere burs katkısı olması için bağışladı. Kitaplarını okurlar için imzalayan Demir, ÇYDD öğrencilerine birer kitap armağan etti.

 

Bakmadan Geçme