Yaz kurslarına bin 381 kişi başvurdu

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı yaz dönemi kursları başladı. Toplam bin 381 kişinin kayıt olduğu ve kayıtların devam ettiği öğrenildi.

  • 1721
Yaz kurslarına bin 381 kişi başvurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Halk Eğitim Merkezi  ve Akşam Sanat Okulu'nun açmış olduğu kurslar bu yıl merkez binasının yanısıra, Özgür Özekin Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi, Göcek Deniz Temiz İlkokulu'nda gerçekleştiriliyor. Tiyatro, resim, bilgisayar, satranç, halk oyunları, bağlama, gitar, ritim, ney, çocuk korosu ve model uçak gibi 22 öğretmenin verdiği kurslara toplam bin 381 kişi başvurdu. Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ender Suat Tok '' özellikle sosyal medya bağımlılığından uzak tutmak için elimizden geldiğince bu merkezlerde tutmayı hedefliyoruz. Günümüzde teknoloji bağımlılığıyla ilgili çok büyük sıkıntılar var'' diye konuştu.

''KURS ÇEŞİTLİLİĞİMİZİ ARTTIRACAĞIZ''

Ender Suat Tok yaptığı açıklamasında, ''Kurslarımız merkez binamız, Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Göcek Deniz Temiz İlkokulunda gerçekleşiyor. Göcek'te gerçekleşen kursumuz, bağlama, resim, gitar kurslarına toplam 54 öğrencimiz devam etmekte. Merkez binamızda tiyatro, resim, bilgisayar, satranç, halk oyunları, bağlama, gitar, ritim, ney, çocuk korosu ve model uçak kurslarıyla 19 kurs açılmış olup, 647 öğrencimiz devam etmektedir. Merkez binamızın dışında Özgür Özekin Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesinde 18 yabancı kurs açılmıştır. Bu kurslarımıza da 680 öğrencimiz kayıt yapmıştır. Ve 3 Eylül tarihine kadar devam etmektedir. Amacımız çocuklarımızın Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere gerçekleşecek bu kurslarda, özellikle sosyal medya bağımlılığından uzak tutmak için elimizden geldiğince bu merkezlerde tutmayı hedefliyoruz. Günümüzde teknoloji bağımlılığıyla ilgili çok büyük sıkıntılar var. Biz de ayarladığımız kurslarda sabah ayrı bir kurs öğleden sonra  ayrı bir kurs diye planladık. Dolayısıyla öğrencimiz saat 8 buçukta Fethiye Halk Eğitim Merkezine gelip öğlen 12’ye kadar İngilizce kursuna katıldıktan sonra başka bir kursa katılabilir. Böylelikle öğrencilerimizi yaz tatiline hem neşeli hem öğretici kurslarımızla belirli bir yola sokmuş olacağız. Bu kurslarımıza toplam bin 381 kursiyerimiz kayıtlı. 22 öğretmenimiz görev yapmakta. Umarım seneye de kurs çeşitliliğimizi de arttırarak farklı kurslar açarak öğrencilerimizi bu merkezde tuttuğumuz zaman bizler de mutlu olacağız'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme