YAYA GEÇİDİNDE BÖYLE ÇARPILDI...

Fethiye'de kadın sürücü yaya geçidinde gitmekte olan kadına çarptı. Çarpma anı bir iş yerinin kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • 6656
YAYA GEÇİDİNDE BÖYLE ÇARPILDI...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de kadın sürücü yaya geçidinde gitmekte olan kadına çarptı. Çarpma anı bir iş yerinin kamerasına saniye saniye yansıdı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu bildirilirken, kazanın olduğu yerde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünün astığı ''Öncelik hayatın, öncelik yayanın'' yazılı dev afiş de büyük dikkat çekti. 
Fethiye'de geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Öncelik hayatın, öncelik yayanın'' kampanyası ile yaya geçitleri yeniden düzenlenmişti. Sürücülerin yaya geçitlerinde yayaya öncelik tanıması istenirken, bir dikkatsizlik neredeyse faciaya neden oluyordu. Fethiye'de öğle saatlerinde Kandönmezler kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaya geçidinde yürümekte olan kadına arkadan gelen kadın sürücü çarptı. Kaza bir iş yerinin kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaya geçidine inip boş olan yolda yürümekte olan kadına dikkatsiz bir şekilde yaklaşan İrem K. isimli kadın sürücü, 48 RJ 869 plakalı otomobille çarptı. Ayakları yerden kesilen Kadriye K. isimli yaya, bir anda yere savruldu. Kadın sürücü otomobilden inip yardıma koşarken, çevredeki vatandaşlar da çarpılan kadına yardıma koştu. Çevredeki vatandaşlar 112 Acilden yardım istedi. Sağlık ve trafik ekipleri kısa sürede olay yerine gelip, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kadriye K.'yı Fethiye Devlet Hastanesine götürdü. Vücudunda kırık bulunmadığı öğrenilen Kadriye K.'nınayakta tedavi olduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi. Sürücü İrem K. ise kazanın şoku ile ne yapacağını şaşırırken, kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri sürdürdü. Kaza anı bir iş yeri kamerasında saniye saniyegörüntülenirken, vatandaşlar kaza yerine 15-20 metre uzaklıktaki uyarı afişini gösterip ''Öncelik hayatın, öncelik yayanınyazıyor ama bu uyarılara uyan yok'' diye konuştular.

Bakmadan Geçme