YASEMİN ÇAKIR İLK KİTABINI ÇIKARDI

Fethiye'nin başarılı ve tanınmış diyetisyenlerinden Yasemin Çakır Yapalıal, 'Diyet mi? Boş versene' isimli kitabını tanıtıp, sağlıklı yaşam ve diyet üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

  • 7229
YASEMİN ÇAKIR İLK KİTABINI ÇIKARDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'nin başarılı ve tanınmış diyetisyenlerinden Yasemin Çakır Yapalıal, 'Diyet mi? Boş versene' isimli kitabını tanıtıp, sağlıklı yaşam ve diyet üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Erasta Alışveriş Merkezindeki 'sağlıklı yaşam ve diyet' söyleşisi ile ''Diyet mi? Boş versene'' isimli kitap tanıtım etkinliğine ilgi yoğun oldu. Diyetisyen Yasemin Çakır Yapalıal, söyleşide soruları da cevaplandırıp sağlıklı yaşam hakkında geniş bilgiler aktardı.

Diyetisyen Yasemin Çakır Yapalıal, 'Diyet mi? Boş versene' isimli ilk kitabını okuyucularla buluşturdu. Tüm Türkiye'de ve Fethiye'de aynı anda satışa sunulan 'Diyet mi? Boş versene' isimli kitap tanıtım etkinliği Fethiye Sahaf Cumhur Durmaz organizesinde gerçekleşti. Diyetisyen Yasemin Çakır Yapalıal, Erasta Alışveriş Merkezindeki söyleşide sağlıklı yaşam ve diyet hakkında geniş bilgiler aktardı. Özellikle su ve hareketli olmaya dikkat çeken Yasemin Çakır, ''Bol bol su içilirse ve hareket özelliği arttırılırsa, diyet yapmaya hiç gerek yok. Herkese tavsiyem 'Aynaya bak. Alışkanlıklarını değiştir'  Göreceksin, hem sağlıklı bir yaşam olacak hem de her şeyi yiyebileceksiniz. Bol bol su içilmeli ve günlük hareket aktiviteleri arttırılmalı. Bu yapılırsa obezite sorunu yaşanmaz'' ifadelerini kullandı. Soruları da cevaplandıran diyetisyen Yasemin Çakır Yapalıal, izleyenlerin yeni yılını da kutladı. Söyleşinin ardından hayranlarının aldığı kitapları da imzalamaya başlayan Yasemin Çakır Yapalıal, hayranlarıyla bol bol fotoğraf da çektirdi. Kitap imzalatmak için uzun kuyruklar oluşurken, ilk gün onlarca kitap satışı gerçekleştirildi. Diyetisyen Yasemin Çakır Yapalıal, ''Bir diyetisyen olarak diyete boş versene dedik. Tabi ki dikkat çekti. Şaşkınlık yarattı'' ifadelerini kullandı.
''DİKKAT ÇEKTİ''
Çakır Yapalıal; ''Bir diyetisyen olarak Diyete Boş versene dedik. Tabi dikkat çekti şaşkınlık yarattı. Tabi sevgili okuyucularım kitabımı okudukları zaman çok iyi anlıyorlar. Tamamı ile hayatın içinden yazdım. Çünkü birikimlerimi sizler için özetlenmiş bir şekilde bu kitapta toplamaya çalıştım. Umarım ulaşamadığım pek çok insana da faydam olmuştur. Tüm okuyucularıma herkese çok teşekkürler. Bu ilk kitabımın devamının gelmesini arzu ediyorum. Gerçekten öğrendiğim her şeyi paylaşmaktan çok haz alıyorum. Umarım çok fazla insana faydası olacaktır'' dedi.

''YETERİ KADAR SU VE HAREKET''
2019 yılı için obezitelere nasıl öneride bulunursun? sorusuna Yasemin Çakır Yapalıal, ''Hayatımızda öncelikli olarak su ve hareket önemli. Lütfen bu ikisine sahip çıkın, yeteri kadar su içtiğimizde ve yeteri kadar hareketli olduğumuzda zaten vücut ağırlığınızı kontrol altına alabilmek için bir adım atmış olacağız. 'Gerisi diyeti boş versene' kitabımızda'' dedi.
Diyetisyen Yasemin Çakır Yapalıal, yeni yıl mesajında da ''2019 yılının ülkemize ve tüm dünya ya sağlık mutluluk huzur getirmesini temenni ediyorum. Herkese şimdiden iyi seneler'' ifadelerini kullandı.
''İLGİ YOĞUN OLDU''

Fethiye Sahaf sahibi Cumhur Durmaz ise ''Yasemin Hanım doğru beslenmeyi öğrettiği için etkinliğe ilgi yoğun oldu'' dedi. Durmaz; ''Fethiye Dağıtım ve Basım Yayından şu an da Yasemin Çakır'ın kitapları için bulunuyoruz. Fethiye deki tüm kitapçılarda ve Türkiye’deki tüm yayın evlerinde kitapları olacak. Yasemin hanım doğru beslenmeyi öğrettiği için insanlar olması gerektiği hale geliyor. İlgi mükemmel Fethiye halkı hem kendi yazarına hem kendi insanına sahip çıkan bir bölge zaten. Kitabın hem tanıtım aşaması ve hem tanıtım aşaması gayet iyi teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme