YANGIN BİR TÜRLÜ KONTROL ALTINA ALINAMIYOR

Dalaman'da başlayıp rüzgarında etkisiyle Fethiye'nin Göcek Mahallesi'ne kadar uzanan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aralıksız devam eden orman yangınını söndürme çalışmalarında Orman, Büyükşehir ekipleri ve vatandaşlar adeta seferber oldular.

  • 2403
YANGIN BİR TÜRLÜ KONTROL ALTINA ALINAMIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olayla ilgili paylaşımda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Dalaman Karaağaç’ta başlayıp Fethiye Göcek Taşbaşı Mahallesi’ne kadar yayılan orman yangını rüzgarın da etkisiyle ne yazık ki kontrol altına alınamamıştır. Orman, Büyükşehir ekiplerimiz ve vatandaşlarımızın gayretleri ile yangın söndürme çalışmaları aralıksız sürmekte olup sabah yangına havadan müdahalenin başlamasıyla kontrol altına alınacağını ümit ediyoruz. Muğlamızın güzel ilçeleri Dalaman ve Fethiye’mize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Göcek’teki yangından dolayı Göcek hayvan barınağından Fethiye Belediyesi veterinerlerinin ve gönüllülerin gayreti ile barınağa 3 kamyon ile köpekler getirildiği bilgisini paylaşan CHP Fethiye Belediye meclis üyesi Veli Pabuşçu; "Köpeklerin sabah güneşten etkilenmemeleri için mezarlık yetkilileri ve fen işleri çalışanları ile çalışmalarımız sürmektedir" dedi.

Bakmadan Geçme