Veli Pabuşçu'nun acı günü

CHP Fethiye Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu'nun babası Ali Pabuşçu, 94 yaşında organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti. Seki'de doğan Ali Pabuşçu, Fethiye'nin ve Seydikemer'in eski sıcak demirci ustalarından birisiydi.

  • 8234
Veli Pabuşçu'nun acı günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babataşı Mahallesi’ndeki evinde vefat eden Ali Pabuşçu, Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye ve Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri, meslek odaları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan Belediye Meclis Üyesi ve Emlakçı Veli Pabuşçu’nun babası Ali Pabuşçu, bölgedeki eski sıcak demirci ustaları arasında yer alıyordu.

6 çocuk babası Ali Pabuşçu, okunan dualar eşliğinde Taşyaka Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze töreninin ardından Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu ve aile yakınları taziyeleri kabul etti. SED Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme