Uzlaştırmacı görevliler sertifikalarına kavuştu

Adalet Bakanlığı Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı bünyesinde Fethiye Adliyesi'nde uzlaştırmacı olarak görev yapacak yetkililere sertifikaları törenle sunuldu. Türk Büro-Sen öncülüğünde açılan uzlaştırmacılık eğitiminde başarılı olan 120 uzlaştırmacı görevliye sertifikaları alkışlar arasında verildi.

  • 2073
Uzlaştırmacı görevliler sertifikalarına kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Adliye Sarayı’nda düzenlenen törende Adalet Bakanlığı Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı bünyesinde Fethiye Adliyesi’nde uzlaştırmacı olarak görev yapacak yetkililere sertifikaları törenle takdim edildi. Türkiye Kamu-Sen Federasyonu Türk Büro-Sen Muğla Şube Başkan Yardımcısı Doğan Aktaş ile Muğla Barosu Fethiye Temsilcisi Fatih Taşer’in sunduğu sertifika töreninde Uzlaştırmacılık Eğitimine katılan ve Fethiye Adliyesi’nde bu görevi yapacak 120 kişi alkışlarla sertifikalarını aldı.

Sertifika töreninde konuşan Türk Büro-Sen Muğla Şube Başkan Yardımcısı Doğan Aktaş, “Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu olarak İstanbul Medipol Üniversitesi yapılan anlaşma gereğince Türk Büro-Sen Muğla Şube Başkanlığı olarak üyelerimiz için uzlaştırmacılık eğitimi açmaya karar verdik. Sendikamız üyesi olmayan diğer mesai arkadaşlarımız ve avukat arkadaşlarımızın da bu kursa katılma taleplerini değerlendirince 120 kişilik 4 gruba ulaştık. 48’er saatlik eğitimi 4 grup halinde tamamladık. Tüm kursiyerlerimiz sertifika almaya hak kazandılar. Adliyemizde uzlaştırmacı olarak görev yapacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme