'USTA GAZETECİNİN SIRA DIŞI SERÜVENİ'

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Likya Etkinlikleri kapsamında Gökmen Ulu'nun yönettiği usta gazeteci Uğur Dündar'ın çalışma hayatını konu alan 'Usta Gazetecinin Sıra Dışı Serüveni' isimli belgesel gösterildi. Yıllardan bu yana ekranlarda ve gazetelerde yer alan haberleri ile isminden sıkça söz ettiren Uğur Dündar'ı konu alan yapımda, usta gazetecinin TRT dönemlerinden günümüze kadar olan televizyon ve haber programlarından kestiler aktarıldı.

  • 941
'USTA GAZETECİNİN SIRA DIŞI SERÜVENİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla eski Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve Süha Aldan, 26. Dönem CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, ünlü Modacılar Yıldırım Mayruk ve Barbos Şansal ile gazeteci yazarlar Mine Kırıkkanat, Murat Ağırel, Atilla Köprülüoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri vevatandaşlar katıldı. Meydana girişinde Uğur Dündar, katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Daha sonra “Usta Gazetecinin Sıra Dışı Serüveni” isimli belgesel veYönetmeni Gökmen Ulu hakkında bilgiler aktarılırken, Ulu belgeselin hazırlanış süreci ve amaçları hakkında kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra 82 dakikalık yapımda Uğur Dündar’ın meslekteki ilk yıllarından günümüze kadar yaptığı haberler ve programları anlatıldı. Belgesel gösteriminin ardından sahneye çıkan usta Gazeteci Uğur Dündar, bu yapımın hazırlanmasında emeği geçenlere ve katılan vatandaşlara teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Dündar’a çiçek ve Atatürk kabartmalı saat hediye etti.

 

 

Bakmadan Geçme