URANTAŞ ARAÇLARINI SEFERBER ETTİ

Urantaş İnşaat Firması, Çarşamba günü Göcek'te, perşembe günü de Karaçulha hali arkasında meydana gelen yangınlara araçlarını göndererek yardımda bulundu.

  • 3041
URANTAŞ ARAÇLARINI SEFERBER ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Karacaağaç Mahallesinde geçtiğimiz Çarşamba günü öğleden sonra saat 15.00 civarında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle Fethiye’ye bağlı Taşbaşı, Gökçeovacık ve Göcek mahallelerine kadar ulaştı. Büyük bir kabusa dönüşen yangını söndürmek için çevre il ve ilçelerden yangın alanına ekipler yönlendirildi. Ankara, İzmir, Eskişehir, Balıkesir, Bursa, Konya, Kütahya, Antalya, Denizli ve Aydın’dan ekipler bölgede büyük bir mücadele ile yangını söndürmeye çalıştı. Fethiye’den de  Urantaş İnşaat firması büyük bir özveri gösterdi. Yangın söndürme çalışmalarını araçlarıyla destek veren Urantaş firması, vatandaşların büyük takdirini topladı. Bölgeye; kepçe, greyder, kamyon ve su tankerlerini yönlendiren Urantaş firması yetkilileri, kabusa dönüşen yangına müdahalede bulundu.

Yangının söndürülmesi konusunda tüm araçlarını yangın yerine göndererek örnek davranış sergileyen Çağkan Uran, “Fethiye’mizin ciğerleri yanıyor. Orman bizim, memleket bizim. Halkımızın, memleketimizin, insanımızın, vatanımızın hizmetkarıyız. Bu vatan hepimizin. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Urantaş; bir orman yanmasın diye tüm makinalarını feda etmeye hazır. Yeter ki yangın daha fazla büyümeden sönsün. Biz tüm makinalarımızı feda etmeye hazırız”dedi.

Bakmadan Geçme