Ünsal, 'Cumhuriyet değerleri yerle bir edilmiştir'

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal ve Muğla Milletvekili Suat Özcan, Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu'yu makamında ziyaret ettiler. İlçe örgütünde sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.  

  • 1273
Ünsal, 'Cumhuriyet değerleri yerle bir edilmiştir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖZCAN, “ÜLKEMİZİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”

Ziyarette konuşan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, “Yerel seçimlerin ardından Fethiye’ye gelmiştik ama belediye başkanımızı ziyaret edememiştik. Bugüne nasip oldu. İlk olarak örgütümüzü ve ilçe başkanımızı ziyaret ettik. Tüm ülkemizin olduğu gibi Fethiye halkımızın da geçmiş Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Ülkemiz ağır ekonomik, siyasal ve sosyal koşullar altında. Dünyada yalnızlaşmış bir ülke konumunda bayramımızı kutladık. Ülkemizde anlayış ve yönetim açısından bir değişime ihtiyaç var. Umut ediyoruz ki bu değişim önümüzdeki yıllarda gerçekleşecektir. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu konuda elimizden geleni yapacağız. Halkımızın sorunlarını dinleyip, çözüm yollarını paylaşacağız. Önce mevcut iktidarın işbaşından gitmesini, bizim iktidara gelerek ülkemizin yeniden saygınlığını, ekonomik olarak refah düzeyinin arttırılmasını amaçlıyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

 

ÜNSAL, “SOL İKTİDARLARA HEP KÖTÜ DÖNEMLERDE İHTİYAÇ DUYULMUŞTUR”

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal açıklamasında, “37 yılımı verdiğim Fethiye’deyim. Örgütümüz bizim her şeyimizdir. Halkımızın ve ülkemizin bayramını kutluyorum. İlk olarak 1976 yılında üniversite öğrencisiyken kamp için Fethiye’ye gelmiştim. Beni buraya bağlayan Fethiye’nin doğallığıdır. Partimizin ilçe belediyesini kazanması beni buraya daha da bağlamıştır. Türkiye bizim için çok önemli. 17 yıllık gerici iktidarların Türkiye’yi ne hale getirdiğini görüyoruz. Ekonomik, siyasal ve sosyal anlamda bütün Cumhuriyet değerlerinin yerle bir edildiği süreç yaşıyoruz. Kıymetli sanatçı arkadaşım Musa Eroğlu bir türküsünde ‘Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor’ demiştir. Bu yolu gösterecek olan halkımızdır. Sol iktidarlara hep kötü dönemlerde ihtiyaç duyulmuştur. Burada en büyük destekçilerimiz, halkımızın oy verdiği belediyeler olacaktır” dedi.

 

KULLUKÇU ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret için teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “CHP Ankara Milletvekilimiz Dr. Servet Ünsal, Fethiye’nin tarihine ışık tuttu. Bölgenin her yerini tanıdığını söyledi. Fethiye’nin bu dönemde CHP’li bir belediye kavuşmasının önemini en iyi şekilde anlattı. Belediye başkanımız almış olduğu 44 milyon TL’lik borç yükünün 20 milyon TL’sini dört ay gibi kısa bir sürede ödemiştir. Öte yandan başkanımız Ocak ayına kadar kalan borcu da ödeyeceklerini ve diğer projeleri Fethiye halkının hizmetine sunacaklarını söyledi” diye konuştu.

Bakmadan Geçme