Üniversite şehit ve gazi aileleri ile iftarda buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftar buluşması Üniversite Öğrenci Sarayında gerçekleştirildi. Program öncesi okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından iftar açıldı. İftar programına Muğla Valisi Esengül Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Başsavcı İlyas Yavuz, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gazi ve yakınları katıldı.

  • 555
Üniversite şehit ve gazi aileleri ile iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Şehit Aileleri ve Gaziler ile iftar buluşması Üniversite Öğrenci Sarayında gerçekleştirildi. Program öncesi okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından iftar açıldı. İftar programına Muğla Valisi Esengül Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Başsavcı İlyas Yavuz, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gazi ve yakınları katıldı.

Programda konuşma yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, “Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. Tabi ki güzel bir ülkede yaşamanın zorlukları var. Ne zaman güçlenmeye başlasak, aramıza nifak tohumları sokuyorlar. Zaman bir araya gelme zamanı. Ülke olarak paylaşılmayacak hiç bir şeyimiz yok.” dedi.

Harmandar konuşmasının devamında, “Şehitlerimiz kanlarıyla bu toprakları suladılar ve bu memleketi bize emanet ettiler. Bizim onlara borcumuz var. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanet. Bugün şehit ve gazi ailelerimizle birlikteyiz” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Muğla Valisi Esengül Civelek ise, “Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bizlere bırakan şehit ailelerimiz bizlere emanettir. Şehit yakınlarımız bizim başımızın tacıdır. Ayrıca vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Mübarek Ramazan ayında tüm vatandaşlarıma sağlık, afiyet, huzur dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme