Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası Maçları Fethiye'de

2019 – 2020 sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası müsabakaları 22-28 Eylül tarihleri arasında Fethiye ile Göcek'te gerçekleştirilecek.

  • 984
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası Maçları Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Fethiye Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenecek organizasyon, Fethiye Beşkaza Spor Salonu ve Göcek Spor Salonu’nda yapılacak. Turnuva kapsamında hepsi birbirinden heyecanlı 31 maç sporseverleri bekliyor.

 

16 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek turnuvaya katılacak takımlar toplam 300’den fazla sporcu ve idareciyle Fethiye’ye geliyor. Ayrıca, maçları yönetecek hakemler, gözlemciler ve Federasyon yetkilileriyle beraber bu sayının 400’e yaklaşacağı tahmin ediliyor.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Basketbol Federasyonu ile beraber Fethiye’de böyle  önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, tüm sporseverleri Beşkaza Spor Salonu ve Göcek Spor Salonu’ndaki maçlara davet etti. Alim Karaca, söz konusu organizasyonun başarılı geçeceğine emin olduğunu belirterek, bunun, Fethiye’nin basketbola verdiği önemi Türk basketbol kamuoyuna göstereceğini vurguladı. Karaca, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde meydanlarda da bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapacaklarını sık sık dile getirmiş, buna benzer etkinliklerin Fethiye’ye önemli katkılar sunacağını belirtmişti.

 

 

 

Bakmadan Geçme