TÜRKİYE 5. VE 6.'SI FETHİYE FİNAL OKULLARINDAN

Geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçlarına göre Fethiye Özel Final Anadolu Lisesi büyük bir başarıya daha imza attı. Türkiye 5'ncisi, 6'ncısının yanı sıra 61., 179. ve 747. Fethiye Özel Final Anadolu Lisesinden çıktı. Okul Müdürü Mesut Aydıngöz, ''Bu yıl da YKS'de büyük bir başarıya imza attık. Başta öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Hepsi büyük bir özveri gösterdi'' ifadelerini kullandı.

  • 4886
TÜRKİYE 5. VE 6.'SI FETHİYE FİNAL OKULLARINDAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçlarına göre Fethiye Özel Final Anadolu Lisesi büyük bir başarıya daha imza attı. Fethiye Özel Final Anadolu Lisesi Türkiye 5.si, Türkiye 6.sı, Türkiye 61.si, Türkiye 179.su ve Türkiye 747'ncisini çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.
Fethiye Özel Final Anadolu Lisesi öğrencilerinden Abdurrahman Yusuf Telemen Türkçe Matematik'te (TM), sözelde 6., sayısalda 747'nci; Etga Usta ise sözelde 61., TM'de 179., Merve Pelin Akbay ise sayısalda 9 bin 47'nci oldu. Okul Müdürü Dr. Mesut Aydıngöz, öğrencilerinin yıl boyunca düzenli çalışarak bu başarıya ulaştığını söyledi. Aydıngöz; ''Yaşam ve Sınav Başarısı’ sloganıyla Final Okulları olarak daima öğrencilerimizle iç içe olduk, onları hep yakından takip ettik. Eksiklerini deneyimli öğretmen kadrosuyla tamamladık. Öğrencilerimiz 40 yılı aşkın bir süredir kazandırmaya devam eden Final yayınlarıyla hazırlanarak bu başarıya ulaştılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda emeği geçen başta aileleri olmak üzere Final Okulları öğretmen kadrosuna teşekkür ederim'' diye konuştu.
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

 

Bakmadan Geçme