TORUNOĞULLARI, ''TURİZM ÇOK İYİ GEÇECEK''

Fethiye Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı görevini de sürdüren Turizmci Ercan Torunoğulları, turizm sezonunun çok iyi geçeceğinin altını çizdi.

  • 2367
TORUNOĞULLARI, ''TURİZM ÇOK İYİ GEÇECEK''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye ve Hollanda'da yaptıkları yatırımlarla büyük dikkat çeken Torunoğulları ailesi Fethiye'de de Türkiye'nin en büyük en dikkat çekici Tema Parklarından birini kuruyor. Yaptıkları otel zincirleri ile Türk ekonomisine büyük katkı sağlayan özellikle Hollanda'da kazandıkları parayı Türkiye'de turizm yatırımlarına dönüştüren Torunoğulları ailesi, bu kez Fethiye Ölüdeniz Mahallesinde ülkemizin sayılı Tema Parkları arasına girecek önemli bir yatırımı bu yılın ortasında hizmete açmayı planlıyor. Fethiye Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı görevini de sürdüren Turizmci Ercan Torunoğulları, turizm sezonunun çok iyi geçeceğinin altını çizip, turizme büyük ivme kazandıracak ülkemizin en büyük Tema parklarından birini Fethiye-Ölüdeniz'de bu yıl hizmete sokacaklarını söyledi.

''YENİ YATIRIMLARIMIZ OLACAK''

Ercan Torunoğulları, “Bu sene turizm sezonu çok güzel görünüyor ve çok ciddi bir talep artışı var. 2016 yılında başlayan Rus uçağının düşmesi, 15 Temmuz Darbe girişimi, terör saldırılarından sonra Türk turizmciler olarak farklı Pazar arayışlarına geçtik ve yeni yeni pazarlar yarattık. Hem bu pazarların gelmesi hem bizim eski İngiliz, Rus, Almanya pazarındaki artışlar Türkiye’nin özellikle kalite, sunum ve fiyat anlamında Avrupa’dan çok daha iyi bir noktada olduğumuzdan dolayı turizm çok iyi. Dolayısıyla bu da Türkiye’ye gelen yabancı yatırımcıları yeni bir şeyler yapmaya yönlendiriyor. Bizde grup olarak yeni yatırımlarımız olacak. Ara vermiyoruz. Hem Fethiye, Marmaris, İstanbul’da yeni otel yatırımları ve büyük tema park yatırımımız hızlı bir şekilde ilerlemekte. Tema parkla bölgeye artı katacağımıza inanıyoruz. Bu yatırımımız Fethiye’ye farklılık getirecek. Nasıl Babadağ’ın teleferik Projesi varsa bu da özellikle Tema Park anlamında Muğla’da olmayan bir şey. Sezon ortasında Tema Parkı açmayı düşünüyoruz” dedi.
''ALT YAPI TAMAMLANMALI''
Torunoğulları, “En büyük eksikliğimiz Ovacık-Hisarönü bölgelerinde alt yapı eksikliği. Sonuçta çok ciddi anlamda ev alan yabancılar var. Tatile gelen yabancılar var. Bu konuyu da Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile görüştük. Yaklaşık 100 milyon TL’lik yatırım Ovacık, Hisarönü ve Ölüdeniz’e çok büyük katkı sağlayacaktır. Bizlerde otelciler olarak yatırım yapıyoruz. İçerde her şey 5 yıldızlı ama kapıdan dışarı çıktığımız zaman 1 yıldızlı, 2 yıldızlı şeylerle karşılaşıyoruz. Bunların bir biriyle uyumlu olması çok büyük katkı sağlayacaktır. Neden bir Barcelona olmayalım ya da Fransa’da güzel bir şehir olamayalım. Bu kadar güzelliğimiz var. En güzel plajlar, en güzel denizler bizde. Hem yatırımcı, hem devlet, hem de belediye olarak hep beraber çalışalım” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme