TOKALAŞTILAR 0 - 0

2. Lig Kırmızı Grup'ta lige kötü başlayan Fethiyespor, 5. haftada da galibiyetle tanışamadı. Lacivert beyazlılar son sıradan kurtulabilmek için mutlak galibiyet için gittiği deplasmanda,Tokatspor ile golsüz berabere kaldı.

  • 767
TOKALAŞTILAR 0 - 0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Kırmızı Grup'ta lige kötü başlayan Fethiyespor, 5. haftada da galibiyetle tanışamadı. Lacivert beyazlılar son sıradan kurtulabilmek için mutlak galibiyet için gittiği deplasmanda,Tokatspor ile golsüz berabere kaldı.

STAT: Gaziosmanpaşa

HAKEMLER: Hasan Kaçar xx, Turgut Evran xx, Murat Taşçıkar xx

TOKATSPOR: Akın İsmail Köroğlu xx, Emrah Taysi xx, Azad Filiz xx, Berat Tosun xx, Barış Bakır x(dk. 13 Recep Türköz xx), Erhan Aydın xx Dk. 55 Enes Keleş xx), Anıl Şahin x, Ramazan Karaca x, Bekir Karadeniz x (dk. 82 Berk Erel x), Berat Çetinkaya xx, Bilal Güden x

FETHİYESPOR: Fetih Kaldan xx, Yiğit Yöney xx, Erdi Bakırcı xx,Ramazan Işık xx,Kazım Dülger xx , KaanSöylemezgiller xx, Emrullah Yıldırım xx (dk. 70 Halil İbrahim Peşken x (dk. 86 Alican Karadağ x), (dk. 76 Mahmut Metin x), Fethi Özer xx, Hakan Olkan xx,Alper Önal xx,Onur Garip x,

SARI KARTLAR: Bekir Karadeniz (dk. 51), Azad Filiz (dk. 79), Anıl Şahin (dk.82) / Ramazan Işık (dk. 55), Kazım Dülger (dk.79)

GOL: Yok

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 5. hafta karşılaşmasında Tokatspor ileFethiyespor puanları paylaştı. 0-0
90 dakika boyunca her iki takımın orta saha mücadelesi olarak ortaya koyduğu futbolda gol sesi çıkmadı.Fethiyespor, bu sezon ilk deplasman beraberliğini alırken; 5. hafta sonunda 2 puan ile ligin 18. sırasında kaldı.Ziraat Türkiye kupasında Sancaktepe'yi yenerek tur atlayan Fethiyespor, kupa maçında Nazilli Belediyespor karşısında 5-0'lık hezimete uğrayan ve Teknik Direktör Murat Yoldaş'ın istifası ile sahaya oyuncu Antrenör olarak Ahmet Dursun'un çıktığı Tokatspor karşısında 1 puan çıkartmayı başardı. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan'ın yanı sıra Fethiyesporlu yöneticiler, karşılaşmayı Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya, Fethiyeli olan jandarma komutanı Albay Hidayet Arıkan, Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ile birlikte izlediler.

13'ncü dakikada ev sahibi ekipte kaptan Barış Bakır talihsiz şekilde sakatlandı.

19'ncu dakikada Bilal'in uzun mesafeli topunu yakalayan Bekir Karadeniz'in şutu dışarı gitti.

23'ncü dakikada Bekir Karadeniz ceza sahasına girerken sert vurdu, kaleci Fatih topu iki hamlede yakaladı.

33'ncü dakikada Emrullah'ın korner atışından gelen topa Onur Garip, kafayı vurdu. Top direğin üstünden dışarı gitti. İlk yarı golsüz kapandı.

47'nci  dakikadaAzat Filiz'in pasını Anıl Şahin yakından vurdu. Kaleci Fatih topu son anda tokatladı.

57'nci dakikada Fethiyespor gole yaklaştı. Onur Garip'in ara pasını yakalayan Alper, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Kaleci Akın müthiş bir refleks ile kurtardı.

76'ncı dakikada Enes'in savunmanın arkasına gönderdiği topu yakalayan Recep, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu yandan dışarı gönderdi.
90+2'nci dakikada ev sahibi ekip mutlak bir golü kaçırdı. Recep'in yerden ceza alanı içine gönderdiği topla buluşan eski bir Fethiyesporlu olan Berat Tosun, kaleci Fatih ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Kaleci Fatih mükemmel bir refleks ile mutlak golü önlerken; Tokatsporlu futbolcu ve taraftarlar adeta saç ve baş yoldu. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. 0-0

MAÇ SONU ORTAM GERİLDİ

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın ardından maçta iyi bir performans sergileyen Kaleci Akın’ın açık tribündeki taraftarlarla sözlü olarak tartıştığı görüldü. Maç sonu stat çıkışında Tokatsporlu taraftarlar kaleci Akın’a tepki göstermeye devam ettiler. Akın’ın eşinin de olduğu ortamda gerginlik yaşanırken, eşi de korku ve panikle gözyaşlarını tutamadı.

Oyuncu antrenörAhmet Dursun maç sonunda taraftarlarla kaleci Akın arasında yaşanan gerginliği öğrenince stat dışında toplanan taraftarların yanına giderek bilgi aldı. Taraftarlarla Ahmet Dursun arasında da gerginlik yaşanırken, emniyet güçleri çevrede tedbir aldı. Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu Ahmet Dursun ve taraftarlar arasındaki gerginliği yatıştırdı.

ERİŞ;“KAZANMAK İÇİN GELMİŞTİK”

Tokatspor ile Fethiyespor’un 0-0 biten maçı sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş yaptığı açıklamada ''Tokatspor'uyenerek ligdeki ilk galibiyetimizi almaya gelmiştik'' dedi. Eriş; “Biz buraya kazanmaya geldik, kazanmaya da çok yakın pozisyonlar bulduk. Rakibinde bir iki tane pozisyonu var ama biz neticede oyunun tamamıyla hakimiolduğumuzu düşünüyorum. Bu anlamda yani hiçbir şekilde kaybetmeyi de hak ettiğimiz bir müsabaka değildi. O yüzden de kazanılan puan da puandır, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Biz geçen Çarşamba günü de son derece başarılı bir mücadele verdik. Bundan sonraki süreç maalesef ki lig böyle oynanıyor. İstediğimiz şartları oyunsal olarak en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme