TARIK DAŞGÜN GENEL DURUMU DEĞERLENDİRDİ

2. Lig Kırmızı Grup'ta en kötü sezonunu yaşayan, 12 haftada bir tek galibiyet bile alamayan Fethiyespor, Bugsaş maçını kazanıp bir çıkış yaşamak istiyor

  • 1359
TARIK DAŞGÜN GENEL DURUMU DEĞERLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Lige play off ve şampiyonluk hesapları ile başlayan ancak 12 haftada 7 beraberlik, 5 mağlubiyet alan, hiç galibiyet alamayan, 8 gol atıp kalesinde 17 gol gören ve 7 puanla ligde 16. sırada bulunan Fethiyespor'un bu hafta evinde oynayacağı Bugsaş maçını kazanıp şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Fethiyespor'da Tarık Daşgün, ümit vaat ederek '' Bu haftadan itibaren maç maç bakacağız. Galibiyet alamama sorununu da çözeceğimize inanıyorum. Bu hafta kazanıp üzerimizdeki baskıyı atacağız'' ifadelerini kullandı.
''KAZANACAĞIMIZ MAÇI KAYBETTİK''
Daşgün; ''Kırklarelispor maçında ilk yarı oyun ortadaydı. Rakibin konumu ve pozisyonuyla alakalı biraz daha atak oynayacaklarını düşünerek daha temkinli çıktık. 2. yarıda genel olarak bir üstünlüğümüz vardı. Fakat bunu yine skora yansıtamadık, kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Burada takımın bulunduğu pozisyonda bir sıkıntı var. Burada çalışan herkes insan. Şunu net söyleyebilirim, herkes durumun farkında ve bunun bir galibiyetle çıkışa dönüleceğinin farkında ama biz bunu bir türlü sağlayamıyoruz. Galibiyet alamama ile ilgili sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yoksa oyuncularımın isteğinden, yüreğini ortaya koymasından, konsantrasyonundan gayet memnunum. 2 haftadır sonucu yansıtamadık. 2 haftadır kaybettiğimiz 5 puan var. Ama sonuca yansımamasından ziyade şuna bakmak lazım olabilir mi? Olacak mı? Ben inanıyorum olacak. Kendimle beraber diğer inanan insanları da görüyorum. Eğer doğru şeyleri yapıyorsanız. 1-2 kere sıkıntı yaşarsınız. Eğer doğru şeyler devam ediyorsa, bunun ödülü mutlaka alınacaktır. Şu 2 maç bizim bu yıl 5 puan kaybettiğimizi gösteriyor. Kafamız dik ve sonuna kadar dik olacak. Biz sorunu çözmeye çalışıyoruz. Üstesinden mutlaka geleceğiz'' dedi.

 

BİRLİK, BERABERLİK İSTEDİ

Daşgün, Fethiyespor'un kondisyon ve taktiksel olarak çalışmalara devam ettiğini belirterek; ''Buradaki yapabileceğim şey, oyuncuların morallerini yüksek tutmak. Taktiksel antrenmanlara devam edeceğiz. Bu haftadan itibaren artık genel anlamdaki planları bıraktık, maça bakıyoruz. Maçı nasıl alabiliriz, buna çalışıyoruz. Bu haftadan itibaren hedefleri bıraktık. Maç maç kazanmak için çaba sarf edeceğiz. Moralli bir şekilde sorunu inşallah çözeceğiz. Biz çok umutluyuz. Bir galibiyetin çok şeyi değiştireceğini görüyorum. İnşallah bu maçı alacağız. Alınması için ne gerekiyorsa yapacağız. Son antrenmana kadar ne gerekiyorsa yapacağız. Buradaki insanların da işin düzelmesi için harcadıkları çabayı görüyorum. Oyuncularımın da çabasını görüyorum. Buna taraftarların da katılmasını istiyorum. Ne kadar inandığımızı ve birlikte olduğumuzu hissettirirsek o kadar verim alırız. Canlı olarak o desteği arkamızda hissetmek istiyoruz. Hayatta da hep böyledir. İyi günde herkes vardır. Önemli olan kötü günde birlik olabilmek, birlik olanlar her zaman başarılı olur. Ben bizim taraftarımızdan Bugsaş maçında ve diğer karşılaşmalarda yoğun bir destek bekliyorum'' diye konuştu.

SAKATLAR İYİLEŞEMİYOR
Öte yandan Fethiyespor'da sakatlar bir türlü iyileşip maç kadrosuna giremiyor. Lacivert beyazlılarda haftalardır sakatlıkları devam eden Emrullah, Ensar Enes, Fahri, Kazım ve Yakup Ramazan ile geçtiğimiz yıldan sakatlığı devam eden Yiğit Gökoğlan bir türlü iyileşemiyor. Kart cezalısı olduğu için geçtiğimiz hafta kadroda yer alamayan Kağan Söylemezgiller bu hafta kadroda yer alabilecek.

 

Bakmadan Geçme