TAKSİCİLER -AÇIKÇA BEHÇET SAATCI DİYORUZ-

Muğla'nın en büyük taşıma kooperatiflerinden birisi olan 302 üyeli 85 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Fethiye Taksiciler Kooperatifi, Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya açık destek vereceklerini açıkladı

  • 2550
TAKSİCİLER -AÇIKÇA BEHÇET SAATCI DİYORUZ-
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın en büyük taşıma kooperatiflerinden birisi olan 302 üyeli 85 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Fethiye Taksiciler Kooperatifi, Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya açık destek vereceklerini açıkladı. Kooperatif Başkanı Kocayiğit, “Gizlimiz saklımız yok, Behçet Saatcı’yı açık açık destekliyoruz” dedi.

 

Fethiye Belediyesi tarafından Patlangıç Mahallesi, Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi 239 Sokak üzerindeki 2 bin 400 metrekare alanda taksiciler için toplantı ve sosyal etkinliklerde kullanılmak üzere barınma alanı tahsis edildi. Başkan Saatcı’nın talimatı sonrası yapımı tamamlanan alan, Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda imzalanan protokolle taksicilere teslim edildi. Protokol, Başkan Saatcı ile 85 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Fethiye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Çağdaş Kocayiğit arasında imzalandı.

 

Kocayiğit; “Bağımsız olarak yola çıkmasına çok sevindik”

 

25 yıllık, Muğla’nın en büyük taşıma kooperatifi olduklarını belirten Başkan Kocayiğit, “Sosyal alanda ve sorumluluk projelerinde bir alana ihtiyacımız vardı. Toplantı yapacak bir salonumuz yoktu. Bunu yaranmak ve güzelleme yapmak için söylemiyorum.  Her meslek grubuna yardımcı olduğu gibi, her kesimden insanın yardımına koştuğu gibi bizim de yardımımıza koştu. Ben tüm taksici kardeşlerim adına; başkanıma teşekkür ederim. Manen aynı çatı altındaydık, madden de bir çatı altına girdik. Başkanımız bağımsız olarak yola çıkmasına bizler çok sevindik. Bizler de STK’lar olarak bağımsız kuruluşlarız. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda kendisine Allah muvaffak etsin diyoruz. Bizim gizlimiz saklımız yok, biz Behçet Saatcı’yı açık açık destekliyoruz” dedi.

 

Başkan Saatcı,“Allah tekerlerinize taş değdirmesin”

 

Başkan Saatcı ise, “Taksici esnafı bulunduğu bölgenin her şeyidir. Bir yerde taksi durağı varsa güvencedir. Görev yaptığımız süre içerisinde taksicilerimizin Fethiye’nin imajına zarar verecek, hiçbir davranışını görmedik. Bizim taksici arkadaşlarımızla beraber yürütebileceğimiz projeler olduğunu gördük. Bu projeler içinde, ortak bir mekana ihtiyaç duyuldu. Belediye ekiplerimizin çabalarıyla bir mekan yapıldı. Bugün de protokolle teslim edeceğiz. Tüm taksici esnaflarımıza kazasız belasız hayırlı işler diliyoruz. Allah tekerlerinize taş değdirmesin” dedi.

 

“Taşımacılık sektörünün sıkıntılarını biliyorum”

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi bağımsız başkan adaylığını kasteden Başkan Saatcı, “Biz de yeni bir limana doğru yolculuğa çıktık. Fethiye’de yapmış olduğumuz hizmetlerin devamını Muğla geneline yaymak için çalışacağız. Taşımacılık sektörünün ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. Özellikle 2014 yılı sonrası neler yaşadığınızı bire bir biliyorum. 2014 yılına kadar yetki Fethiye Belediyesi’ndeyken, nasıl çalıştığımız da sizler biliyorsunuz. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından devlet memurluğu gibi belediyecilik yapılmaya başlandı. Biz bunu vatandaşlarımızın lehine yasaların yorumlanması ve kararların alınması şeklinde değiştireceğiz. Resmi kurum gibi değil de, halkın seçtiği insanlardan oluşan bir kurul gibi çalışacağız. Meydan okuyucu bir yolculuğa çıktık. Bu yolda bize destek vereceğinizden en ufak bir şüphem yok. Üzerimizde oynanan oyunları bir hamle ile boşa çıkardık”

Bakmadan Geçme