ŞULE ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ. EŞİ OLANLARI ANLATTI

Muğla Fethiye'li öğretmen Şule Siray Arıkan İleri (36), Fethiye'de özel bir hastanede doğum yaptıktan sonra fenalaştı. İkiz bebeklerini dünyaya getiren öğretmen, aynı gece fenalaşarak hayatını kaybetti. Şule Öğretmen gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

  • 12469
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ŞULE ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ. EŞİ OLANLARI ANLATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Fethiye’li öğretmen Şule Siray Arıkan İleri (36), Fethiye’de özel bir hastanede doğum yaptıktan sonra fenalaştı. İkiz bebeklerini dünyaya getiren öğretmen, aynı gece fenalaşarak hayatını kaybetti. Şule Öğretmen gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde öğretmenlik yapan Şule Siray Arıkan İleri, ikiz bebeklerini Fethiye’de özel bir hastanede 29 Ekim günü saat 16.30 sıralarında dünyaya getirdi. Mutlu bir şekilde odasına geçen Şule öğretmen, ikiside erkek olan ikizlerini kucağına alarak emzirdi. Saat 21.30 da ise nefes alamadığını söylemesi üzerine yoğun bakıma alındı. Burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Şule Öğretmen, bugün memleketi Fethiye’de toprağa verildi.

Kendisi de ikiz olan, 3.5 yaşında bir kızı olduğu öğrenilen Şule öğretmen’in, ikiz bebeklerine isim veremeden hayatını kaybetmesi Fethiye’de derin üzüntü yarattı.

Fethiye Yeni Cami’nde kılınan cenaze namazına yoğun bir katılım olurken öğretmen eşi Mevlüt Başer İleri ayakta durmakta zorlandı. Gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Eşi hastanede yaşadıklarını anlattı

Şule öğretmenin eşi Mevlüt Başer İleri’de hastanede yaşadıklarını anlattı. İleri ''Eşimde kalpten dolayı bir rahatsızlık yoktu. Sezeryanla doğum yaptı. Eşim biraz zayıftı. Doğum gündüz saat 16.30 gibi oldu. İkiz bebekler sıhhatli şekilde doğdu. Eşim de iyiydi. Küçük sıkıntıları vardı. Öksürük falan vardı. Doğumdan 3-5 saat sonra ayağa kaldırdık. Yürüttük. Anestezi yapıldığı için iyiydi, yürüdü ancak yatağına yatırdıktan 5-10 dakika sonra 'Nefes alamıyorum, zorlanıyorum' demeye başladı. Hemen haber verdik. Doktorlar çok kısa sürede geldi. Yoğun bakıma alındı. Bana kalbinin yetersiz olduğunu, yüzde 20 çalıştığını söylediler. Kalp daralması olabileceğini, vücuttaki sıvıyı atacak kadar pompalayamadığını belirttiler. Takdir-i İlahi. Eşimi kaybettik'' dedi.

Bakmadan Geçme