SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Vekili Ramazan Hüsnü Adıgüzel Sosyal Güvenlik haftasının 11'inci yılını kutlayacaklarını söyledi.

  • 906
SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Vekili Ramazan Hüsnü Adıgüzel, “Sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, işverenlerimizi ve vatandaşlarımızı yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla, kuruluş Kanunumuzun kabul edildiği 16 Mayıs tarihini içine alan hafta her yıl Sosyal Güvenlik haftası olarak kutlanmaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu olarak; sosyal sigortacılık ilkelerine dayalı, etkin, adil, kolay erişilebilir, aktüeryal ve mali açıdan sürdürülebilir, çağdaş standartlarda sosyal güvenlik sisteminin gereği olarak vatandaşlarımıza kaliteli ve çözüm odaklı hizmet vermektir. 11’inci yılını kutlayacağımız Sosyal Güvenlik haftası 13 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında kutlanacaktır.  

Hafta boyunca 2019 yılı istihdam seferberliği kapsamında yeni uygulamaya konulan teşvikler, GSS uygulamaları, Emeklilik ve E-Devlet uygulamalarımız hakkında paydaşlarımıza bilgilendirme ziyaretleri yapılacaktır.  Özellikle Kuruma ait bilgi, belge ve işlemlere E-Devlet üzerindeki SGK uygulamalarından ulaşılması hizmetin güvenli, hızlı, emek ve zaman kaybına yol açmadan tasarruf sağlayarak yürütülmesini sağlayacaktır.” dedi.

Ramazan Hüsnü Adıgüzel, İl Müdürlüğümüz ve ilçelerimizde yer alan Sosyal Güvenlik Merkezlerimiz olarak, “Muğlalılara en iyi hizmeti verme gayretindeyiz diyerek vatandaşlarımızın ve tüm çalışanlarımızın Sosyal Güvenlik haftasını kutluyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme