Sonunda Somut Adım Atıldı

Seydikemer'de Yıllarca konuşuluyordu Şimdi Başladı...

  • 1991
Sonunda Somut Adım Atıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer'de yıllarca konuşulan, yapılacak edilecek diye söylenen köprü için somut adım atıldı ve kazıklar çakılmaya başlandı. 

Beraberindekilerle birlikte fore kazık çalışmaları yapılan alanda inceleme yapan Başkan Yakup Otgöz, Seydikemer’e yapılacak olan köprü projesi öncesi çalışma başlattıklarını belirterek ilçede yaşanılan trafik sıkıntısının çözüme kavuşacağını ve trafiğin rahatlatılacağını vurguladı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Menteşe ve Cumhuriyet Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprü ile ilgili yaptığı açıklamada “Hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda Seydikemer'imizin güçlü yarınlara ulaşması için uzun vadede kalıcı hizmetleri ve yatırımları sonuçlandırma gayreti içerisindeyiz. Hizmetin en iyisini hak eden vatandaşlarımız için attığımız her adım, geleceğin güçlü Seydikemer'ini inşa etme içindir. İlçe merkezimizde yılların kanayan yarası olan köprü sorununu çözdük. Kısa bir süre içerisinde çalışmayı tamamlayacağız. Seydikemerli vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri alması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda ilçemizin geleceğini ve yarınlarını oluşturma mücadelemiz asla bitmeyecektir. Yeni yapılacak köprümüz Seydikemer’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bakmadan Geçme