Son Dakika: AK Parti'den asgari ücret açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Temmuzda asgari ücret zammı' sorusunu yanıtladı. Dağ, 'Asgari ücrete ara zam çalışmamız yok. Esas mücadelemiz enflasyonu düşürme noktasında' dedi. Buna göre işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayında toplanacak.

  • 392
Son Dakika: AK Parti'den asgari ücret açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'Temmuzda asgari ücret zammı' sorusunu yanıtladı. Dağ, "Asgari ücrete ara zam çalışmamız yok. Esas mücadelemiz enflasyonu düşürme noktasında" dedi. Buna göre işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayında toplanacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 'Asgari ücrete ara zam' ve vergi düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Dağ, asgari ücrete ara zammın gündemlerinde olmadığını esas mücadelenin enflasyonla olduğunu vurguladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

TEŞKİLATTA YENİLENME OLACAK MI?
Dün MYK toplantısı ile il başkanlığı ataması aynı sürece geldi. Teşkilat başkanlığımız süreci yönetir. İstifa süreci oldu. Sahadaki değerlendirmelerle 7 tane ilde yeni atamalar gerçekleştirildi. 31 Mart seçimleri sonrası değerlendirmeler devam ediyor. İl ve ilçelerde diğer etkiler var mı inceleniyor. İstişare toplantılarını gerçekleştiriyoruz. AK Parti dinamik olarak bu noktaya gelmiş bir parti. Belediyelerin büyük kısmını son seçime kadar kazanmış bir parti. Cumhurbaşkanımız değişim gerekiyorsa imtina etmiş bir kimse değil. Zamanı geldiğinde değişim olur. Ülkedeki değişimi başarmış, kendi içinde kırgınlık küskünlük olmadan yapmış bir parti.


 

Bakmadan Geçme