Sezgin Sağun Akdenizli Medya Grubu'nu Ziyaret Etti

Muğla-Aydın-Denizli Basın Enfermasyon İl Müdürü Sezgin Sağun Fethiye'de FRT TV, FRT FM ve Gerçek Fethiye gazetesi'nin bağlı bulunduğu Akdenizli Medya Gruba ziyarette bulundu.

  • 1181
Sezgin Sağun Akdenizli Medya Grubu'nu Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla-Aydın-Denizli Basın Enfermasyon İl Müdürü Sezgin Sağun Fethiye’de FRT TV, FRT FM ve Gerçek Fethiye gazetesi’nin bağlı bulunduğu Akdenizli Medya Gruba ziyarette bulundu.

Beraberinde şube müdürü Erol Kütahya ile birlikte Akdenizli Medya Grubu ile diğer basın kuruluşlarını  ziyaret eden Sağun, basın kuruluşlarının sıkıntı ve dertlerini de dinledi.

Sarı Basın Kartı sahiplerine kartlarını yerinde teslim eden Sezgin Sağun, Anadolu basınının güçlendirilmesi için çalışmalar yapıldığını da söyledi.

Sağun,” İl  müdürlüğü görevine başladığımdan beri Fethiye’ye 3. gelişim. Burayı da ziyaret ediyoruz. Bütün basın kuruluşlarını ziyaret ettiğimde dertleri sıkıntıları nelerdir bu konuda bilgi ediniyoruz. Biz nasıl çözüm bulabiliriz arkadaşlarımızın meslek çalışmalarında, sahada ne tür sorunlarla karşılaşıyorlar bunlarla ilgili çözüm önerilerimizi genel müdürlüğümüze iletiyoruz. Buna yönelik çalışmalarımız hala devam etmekte.  Gezdikçe çok değişik sorunların olduğunu görüyoruz. Basın  çok değerli bir görev yapıyor. Basınımızın  4. Güç olduğu bir gerçek. Basınımızın sorunlarını ne kadar en aza indirirsek daha kaliteli, daha nitelikli, bölgemizi, ülkemizi tanıtacak iyi haberlerle vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Bu anlamda bütün desteklerimizi  Fethiye, Muğla  başta olmak üzere bütün medyalarda çalışan arkadaşlarımızın sorunlarını halledip en iyi şekilde görevlerini  yapmaları konusunda elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme