SEYDİKEMERSPOR'DA KUPA SEVİNCİ

Muğla 1. Amatör Küme B grubunda 28 puanla şampiyon olarak Süper Amatör lige yükselen SeydikemerBelediyespor, kupa sevinci yaşadı.

  • 682
SEYDİKEMERSPOR'DA KUPA SEVİNCİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla 1. Amatör Küme B grubunda 28 puanla şampiyon olarak Süper Amatör lige yükselen SeydikemerBelediyespor, kupa sevinci yaşadı. Seydikemer İlçe Merkezi'nde yapılan şampiyonluk kutlamasında Başkan, teknik kadro ve futbolcular şampiyonluk kupası ile görsel bir şölen oluşturdu. Kupa sevincine yoğun ilgi olurken, törende konuşan Başkan Hasan Köymen; ''Şampiyonluğa ulaşmamızda destekleri büyük olan Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Kaymakamımız Haktan Gökçekuyu ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz'' dedi.

Muğla 1. Amatör Küme B grubunda 28 puanla şampiyon olarak Süper Amatör lige yükselen SeydikemerBelediyespor, kupa coşkusu yaşadı. Seydikemer İlçe Merkezinde şampiyonluk kutlaması gerçekleştiren SeydikemerBelediyesporlufutbolcular, şampiyonluk kupasını kaldırıp hareketli müzik eşliğinde bol bol oynadılar. Şampiyonluk kutlama törenine Kaymakam Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Kulüp Başkanı Hasan Köymen, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Akdenizli Medya Grup sahibi Önder Akdenizli, SeydikemerBelediyesporsponsorlarından Özkan Hırçın, kulüp yöneticileri ve Seydikemerli vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın söylendiği törende Kaymakam Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Teknik sorumlu Osman Yüksel'e desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi sunuldu. Ayrıca Teknik sorumlu Osman Yükselve futbolculara madalyaları Kaymakam Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Kulüp Başkanı Hasan Köymen, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Akdenizli Medya Grup sahibi Önder Akdenizli, SeydikemerBelediyesporsponsorlarından Özkan Hırçın tarafından alkışlar eşliğinde birer birer takıldı. Futbolcular ve Başkan Hasan Köymen maytaplar eşliğinde şampiyonluk kupasını adeta çığlıklar atarak havaya kaldırınca bu coşkuya Seydikemer halkı da katıldı. Daha sonra futbolcular ve teknik kadro ile SeydikemerBelediyespor Kulübü ilgilileri, hareketli müzik eşliğinde bol bol oynadılar.

''ŞAMPİYONLUK KOLAY OLMADI''
Törende konuşan SeydikemerBelediyespor Başkanı Hasan Köymen, ''Bu şampiyonluğa ulaşmamızda başta Belediye Başkanımız Yakup Otgöz olmak üzere Kaymakamımız ve değerli sponsorlarımızınbüyük emekleri vardır'' dedi. Köymen; ''Bu şampiyonluğu yaşarken 30 yıllık kulüp Başkanlığı yapan boyacı Mehmet lakaplı merhum Mehmet Günay'ın ve sonraki başkanımız Süleyman Hıra ve tüm başkanlarımızı bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. 2,5 yıldan bu yana bu aslanlar bugünü bekliyordu. Bu takım daha nice şampiyonluklar yaşayacaktır. Tabi ki kulübümüz ilk şampiyonluğu yaşıyor. Önce sahamızın bakımı ardından taraftar kafemizi gerçekleştirip, bu şampiyonluğa ulaştık. Şimdi Süper Amatör kümede de şampiyon olmak istiyoruz. Eksiklerimiz, hatalarımız mutlaka olacaktır. Eleştirilere açığız. Bu kulüp 40 yıllık bir kulüp. Allahın izni ile bugün şampiyonluğa ulaşırken, kolay olmadı. Yağmurda, çamurda güzel bir mücadele sonucu şampiyonluğa ulaştık'' dedi.
''BELEDİYEMİZ HEP DESTEK OLACAK''
Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan da Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü Muğla'da bir toplantıya katılması nedeniyle aramızda bulunmadığını belirtip, ''Futbol 11 kişinin sahada verdiği mücadeledir. Futbol takımları bulunduğu kentintanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. SeydikemerBelediyesporumuz 41'nci yaşını kutluyor. Süper Amatöre çıktığı için takımımızı ve emeği geçenleri kutluyorum. Bu şampiyonluk futbolcularımıza analarının ak sütü gibi helal olsun. Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'ün destekleri bundan böyle de devam edecektir'' dedi.
''HAKLI BİR GURUR YAŞIYORUZ''
Kaymakam Haktan Gökçekuyu da ''SeydikemerBelediyespor haklı bir gurur yaşamaktadır. Bu şampiyonluk gururuna biz de şahit oluyoruz. Sezon boyunca büyük gayret gösterip başarı elde ettiler. Lig şampiyonu oldular. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu şampiyonluk Seydikemer'in birlik, beraberliği, azmi ve kararlılığı ile gelmiştir'' ifadelerini kullandı.
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme