SEYDİKEMER'DE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Nisan ayı Muhtarlar toplantısı Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda Kaymakam Haktan Gökçekuyu başkanlığında gerçekleştirildi.

  • 1103
SEYDİKEMER'DE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya; Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu’nun yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Süleyman Bahadır İyilikçi, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, İlçe Yazı İşleri Müdürü Halit Dündar, Daire Amirleri, Belediye Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Mahalle Muhtarları katıldı.

 

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu toplantının açılış konuşmasında; “İlçemizde bulunan mahallelerimizin sorunlarını çözmek için her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz muhtarlar toplantısına tüm muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı çok önem arz etmektedir. Sorunların birebir olarak ilgili kurumların yöneticilerine aktarılması ve takipçisi olmaları ile daha hızlı iş akışı gerçekleşmekte, bürokratik süreç daha verimli kullanılarak zaman ve iş kaybı önlenmektedir. Bu açısından sürekli dile getirmekte olduğumuz önceki aylarda yapılan toplantılarda olduğu gibi bu toplantıda belirtilen sıkıntılara yönelik gerekli takipler ilgili kurumlardan yazışma yapılarak takip edilecektir.” Dedi.

 

Daire Amirleri; Mahalle Muhtarları sorun görüş ve önerileri ile ilgili söz alarak dile getirdikleri sorularını cevaplayarak, sorunların çözüme kavuşması için ilgili konular hakkında notlarını aldılar, yapılması gereken iş ve işlemler ile kurumlarında yürütülen projeler hakkında bilgi verdiler.

Bakmadan Geçme