Seydikemer Tarihine Geçen Düğün

Seydikemer İlçesi'nde ilk kez bir düğünde...

  • 9647
Seydikemer Tarihine Geçen Düğün
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müftülere de resmi nikah kıyma yetkisi verilmesinin ardından Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde Seydikemer Müftüsü tarafından ilk resmi nikah kıyıldı. İlçe sakinlerinden Mustafa Salih Kocakaya ile İstanbullu Şeyma Kalkan’ın müftülük tarafından kıyılan resmi nikah ve düğün törenine ilgi yoğun oldu. Tufanlar düğün salonundaki törende Kur’an-ı Kerim okunup ilahiler söylendi. Çiftin resmi nikahını Seydikemer Müftüsü Zekeriya Bülbül kıydı.

Müftülere de resmi nikah kıyma yetkisi verilmesinin ardından Seydikemer İlçesi'nde Seydikemer Müftüsü Zekeriya Bülbül tarafından ilk resmi nikah kıyıldı. Tufanlar düğün salonunda kıyılan nikah törenine yoğun ilgi oldu. Seydikemer İlçesi Alaçat Mahallesinden Mustafa Salih Kocakaya ile İstanbullu Şeyma Kalkan'ın nikahını Seydikemer Müftüsü Zekeriya Bülbül kıydı. Müftü Zekeriya Bülbül yaptığı konuşmada genç çifte evliliğin ne kadar kutsal olduğunu anlattı. Bülbül, “Eşler bir birine Allah’ın emanetidir. İyi ve kötü günde birbirinize sahip çıkacaksınız” ifadelerini kullandı.

KUR’ANI KERİM OKUNDU

Üniversite mezunu Şeyma Kalkan ile İstanbul Silivri cezaevinde memur olarak görev yapan Mustafa Salih Kocakaya'nın nikah töreninde Kuran-ı Kerim okunup ilahiler söylendi. Kalkan ve Kocakaya ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin yer aldığı düğün törenine Akdenizli Tarım, İnşaat, Medya Grup sahibi Önder Akdenizli de eşi Sema Akdenizli ile birlikte katıldı. Seydikemer Müftülüğünün ilk resmi nikahını kıydığı düğün töreninde Fatma-Zekeriya Kocakaya ve Şerife Ceylan Kalkan çiftleri de davetliler ile yakından ilgilendi. Çift; çok mutlu olduklarını ve bu düğün töreni ile ilklerin yaşandığını söylediler. Çiftin anne ve babaları da ''Çok mutluyuz. Allah tüm anne ve babalara bu mutluluğu yaşatsın. Katılan bütün dostlara teşekkür ediyoruz'' diye konuştular.

Bakmadan Geçme