Seydikemer'de Fatih Doğru Aday Adayı Oldu

AK Parti'de Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları 16 Kasım Cuma günü mesai saati sonuna kadar uzatılırken Seydikemer ilçesinde Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti'nin kurucu başkanı Fatih Doğru belediye başkan aday adayı oldu.

  • 3132
Seydikemer'de Fatih Doğru Aday Adayı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti’de Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları 16 Kasım Cuma günü mesai saati sonuna kadar uzatılırken Seydikemer ilçesinde Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti’nin kurucu başkanı Fatih Doğru belediye başkan aday adayı oldu.

AK Parti Seydikemer ilçe teşkilatı kurucu başkanı Fatih Doğru, bazı arkadaşlarıyla birlikte Seydikemer ilçesi AK Parti İlçe teşkilatına giderek Seydikemer Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını yaptı. Doğru’yu parti ilçe binasına gelişinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş karşıladı. Seydikemer belediye başkan aday adaylığına Fatih Doğru’nun aday adaylığı müracaatını kabul eden ilçe başkanı Salih Gümüş, “Yerel seçimler şimdiden hayırlı olsun. Fatih Doğru’ya ve memlekete hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı ve Kurucu İlçe Başkanı Fatih Doğru ise, “Bizim için Seydikemer kendi ikbalimizden, ticari hayatımızdan, her şeyden çok önemli. Seydikemer’e bir tuğla bile koysak çok mutlu olurum” dedi.

GENÇLERLE YÖNETMEK İSTİYORUZ

Doğru, “2023, 2071 hedefinde biz gençler daha fazla fırsat, daha fazla emekle Seydikemer’i de bu hedeflere götürmek istiyoruz. Seydikemer’de hedefleri olan, düşünceleri olan ve Seydikemer için her şeyini feda edebilecek yönetim anlayışına kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Seydikemer çoğu belediyeden daha sonra kurulmasına rağmen temel bir ilçe oldu. Temel ilçe olan Seydikemer’i daha iyi yönetilmek amacıyla gıpta ile bakılan bir Seydikemer yaratabilmek için bu yola çıktık. Seydikemer olarak yapabileceklerimiz şuana kadar yapılanlardan daha fazla. Ak Parti’nin bir misyonu var. Gençlerle yönetmek istiyoruz. Çünkü başka türlü hedeflere ulaşabilmemiz mümkün değil. Yapılacak çok işimiz var. Biz Muğla’nın incisi Seydikemer’i gerçekleştiremeyeceksek Allah da bize bu görevi nasip etmesin” diye konuştu.

Bakmadan Geçme