SEYDİKEMER'DE ÇOK ÖZEL TURNUVA DUYGU SELİ YARATTI

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde Seydikemer Postası ile Seydikemer Belediyesinin yanı sıra bazı kurum ve kuruluşların destekleriyle 1 ay önce başlatılan mahalleler arası turnuvanın finalinde duygu seli yaşandı. İlçedeki engelli vatandaşların yaklaşan kış ayı öncesi evlerinin tadilatlarının yapılmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki turnuvada şampiyon olan takım kupayı Hakkari'de şehit olan Jandarma Er Alper Seven'in ailesine bağışlayınca duygusal anlar yaşandı. Hacıosmanlar Mahallesi ve Menekşe Şehit Alper Seven takımları arasında oynanan final karşılaşması nefesleri keserken, yaklaşık 2 bin kişinin izlediği turnuvada 3-3 berabere biten maçı penaltılar sonucu Menekşe Şehit Alper Seven takımı 22-21 kazanarak kupanın sahibi oldu. Bu takım oyuncuları da şampiyonluk kupasını Şehit Alper Seven'in anne ve babası Yasemin-İlhami Seven çiftine verince, gözyaşları sel oldu.

  • 2504
SEYDİKEMER'DE ÇOK ÖZEL TURNUVA DUYGU SELİ YARATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer İlçesinde engelli vatandaşlara yardım amacıyla düzenlenen ve yaklaşık 1 ay süren halı saha futbol turnuvasında şampiyonluğu Menekşe Şehit Alper Seven takımı kazandı. Seydikemer'de birlik beraberlik ve dayanışmayı da arttırmak amacıyla düzenlenen ve 25 mahalle futbol takımının iştirak ettiği turnuvanın finalini yaklaşık 2 bin kişi izledi. Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak'ın yanı sıra parti ilçe başkanları ve temsilcilerinin de izlediği karşılaşmada final maçı Menekşe Şehit Alper Seven ve Hacı Osmanlar takımları arasında oynandı. Büyük çekişme ve heyecan içinde geçen karşılaşmanın normal süresi 3-3 tamamlanırken, penaltı atışları sonunda karşılaşmayı Menekşe Şehit Alper Seven takımı 22-21 kazandı. Her iki takım taraftarlarının takımlarına büyük tezahüratlarda bulunduğu gecede turnuvada başarılı olan takımlarla destek veren kişi ve kurumlara ödüller alkışlar arasında sunuldu. Turnuva komitesi özel ödülleri Ali Küçükçoban, Ali Doğan, Yasin Kocakahya'ya Ziraat Odası Başkanvekili Murat Demir tarafından sunulurken, turnuvaya katılan takımların kaptanlarına teşekkür belgeleri Ak Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ve temsilcileri tarafından sunuldu. En centilmen takım ödülünü Seydiler Güvenspor, Seydikemer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin'den alırken; turnuva boyunca maçları yöneten Hakemler Adem Türk, Veli Can ve Recep Bozbaş'a ödülleri Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birlik Başkanı Turgut Tokmak tarafından sunuldu. En iyi kaleci ödülünü Hacıosmanlar Mahallesi kalecisi Selim Seyhan, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır'dan alırken, en çok gol atan oyuncu ödülünü Eşenspor oyuncusu Mehmet Bolel, Seydikemer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili ve Fethiye İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit'den aldı. En centilmen oyuncu  ödülünü FC Bekçiler Gençlikspor'dan Kemal Ünal ve Oğlu Ali İhsan Ünal'a Emniyet Müdür vekili Nevzat Kaya sunarken, mahalleler arası futbol Turnuvasını üçüncülükle bitiren Eşenspor'a ödüllerini Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karakuş sundu. Turnuvada ikinciliği kazanan Hacıosmanlar takımına ödülünü Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz sunarken, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tertip komitesini de kutlayıp teşekkür belgelerini sundu. Turnuvada hiç yenilmeden namağlup şampiyon olan Menekşe Şehit Alper Seven takımı, ödülünü Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu'dan alırken, oyunculara madalyalarını Şehit Alper Seven'in anne ve babası Yasemin-İlhami Seven çifti sundu. Bu arada 1 ay boyunca devam eden turnuvayı düzenleyen tertip komitesi başkanı Zekeriya Şahin ile üyeler Tayfun Kutan, Adem Türk ve Mehmet Güven'e de teşekkür şiltleri alkışlar arasında sunuldu.

''25 MAHALLE TAKIMI COŞKU YAŞADI''

Seydikemer İlçesinde birlik beraberlik ve dayanışmayı arttıran turnuvayı düzenleyen Seydikemer Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Komite Başkanı Zekeriya Şahin, ''Seydikemer Belediyesi'nin ana sponsorluğunda, Şahin inşaat ve Kutan Bilgisayar'ın da destekleriyle Seydikemer Postası Gazetesinin bu yıl ilkini düzenlediği ve tüm gelirlerinin engelli vatandaşların evlerinin tadilatlarında kullanıldığı ''Mahalleler Arası Futbol Turnuvası''na 25 mahalle takımımız katıldı. Turnuvanın geliri tamamen engelli vatandaşlarımızın yaklaşan kış ayı öncesi evlerindeki tadilat işlerinde kullanılacaktır. Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Seydikemer Kaymakamı, Belediye Başkanı ve çok sayıda kurum ve esnafımız desteklerde bulunmuştur. Hemen her gün 2 bine yakın vatandaş bu maçlara gelerek heyecan yaşadı. 7'den 70'e çoluk çocuk, kadın erkek birlik beraberlik ve dayanışma sağlayabildiysek, bu tüm vatandaşlarımızın destekleriyle olmuştur. Herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
''BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN VARIZ''
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de karşılaşmaların Seydikemer'de canlılık ve hareketlilik yaşattığını belirtip; ''Biz belediye olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı sürdüreceğiz. Fedakarlık gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

''FARKINDALIK ADINA YARARLI OLDU''
Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu da ''Bu turnuva çok özel, eğlencenin ötesinde sosyal farkındalık adına yararlı olmuştur. Tertip komitesinde görev alan projeyi hayata geçirenlere teşekkür ediyorum'' dedi.
''HEPSİ, BİRER ALPER SEVEN''

Kupa ve ödüllerin verilmesinin ardından şampiyon takımlar, büyük coşku yaşarken, Şehit anne ve babası Yasemin-İlhami Seven çifti ''Bu gençlerin hepsi, birer Alper Seven. Onlarla gurur duyuyoruz. Bizi unutmayıp, hatırladıkları için minnettarız'' diye konuştular.

ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme