Seydikemer Belediyesi'nden Kırtasiye Desteği

Muğla'nın Seydikemer İlçesi Belediye Başkanı Yakup Otgöz her yıl geleneksel hale getirdiği kırtasiye desteğini ilçedeki okullara dağıtmaya başladı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün göreve gelir gelmez başlattığı öğrencilere kırtasiye dağıtımı geleneği bu yıl da devam etti.

  • 800
Seydikemer Belediyesi'nden Kırtasiye Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Seydikemer İlçesi Belediye Başkanı Yakup Otgöz her yıl geleneksel hale getirdiği kırtasiye desteğini ilçedeki okullara dağıtmaya başladı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün göreve gelir gelmez başlattığı öğrencilere kırtasiye dağıtımı geleneği bu yıl da devam etti.

Beraberinde Kaymakam Haktan Gökçekuyu ile birlikte Şehit Gürcan Akan İlkokulunda minik öğrencilere kırtasiye dağıtımında bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e minik öğrencilerin ''Teşekkür ederiz Yakup Dede'' demeleri dikkat çekti. Belediye Başkanı Yakup Otgöz yeni eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi dileklerinde de bulunurken; ''Öğrencilerimiz bu ülkenin geleceği'' diye konuştu. Öğrenciler de Başkan Otgöz'e takdir alma sözü verdiler.
Seydikemer kaymakamı Gökçekuyu da minik öğrencilere kırtasiyelerini sunarken, ''Bunlar size Yakup dedenizden hediye'' şeklinde konuştu.
İlkokul öğrencilerini kapsayan kırtasiye paketlerinin dağıtımı, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki diğer okullara 1 hafta içinde dağıtılacak.

Bakmadan Geçme