SEYDİKEMER BELEDİYESİ ÇOCUKLARI ERKEN SEVİNDİRDİ

Seydikemer Belediyesi tarafından yetim ve öksüz çocuklar ile şehit ve gazi yakınlarına yönelik iftar yemeği verdi. Yemekte Seydikemer Belediyesi çocuklara Ramazan Bayramı'ndan önce bayram harçlığı vererek çocukları sevindirdi.

  • 1488
SEYDİKEMER BELEDİYESİ ÇOCUKLARI ERKEN SEVİNDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Atatürk Orta Okulu bahçesinde verilen iftar yemeğine şehit ve gazi yakınları, öksüz ve yetim çocuklar ile velileri katılırken; programa Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye başkan yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan,  CHP İlçe başkanı Nalan Büyükçoban, MHP ilçe Başkanı Mehmet Arıç, STK Başkanları, Kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği yetkilileri katıldı.

İftar yemeğinden önce Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan iftar yemeğine katılan yetim ve öksüz çocuklar ile şehit ve gazi ailelileriyle yakından ilgilendi.

İftar programından sonra Başkan yardımcısı Mustafa Ali Türkan yaptığı konuşmada, Seydikemer belediye başkanımız Yakup Otgöz’ün sizlere çok selamı var. Kendisi aslında bugün sizlerle beraber olmak istiyordu ama partimizin düzenlediği bir etkinliğe katılmak için Muğla’da. Ben Cumhuriyet halk partisi ilçe başkanım, Milliyetçi hareket partisi ilçe başkanımı, protokole davet etmek istiyorum. Ve siz değerli misafirlerimiz iftarını açan, karnını doyuranlar sandalyelerini buraya doğru çevirirlerse çünkü bu yetim içinde bulunduğumuz ramazan ayının 15. iftarı. Bu iftarı biz 2014 yılından beri ilçemizde eğitim çağında olan öksüz ve yetim kardeşlerimiz başta olmak üzere bu vatanı bizlere emanet eden şehit ailelerimizle ve gazilerimizle birlikte açmayı bir gelenek haline getirdik. Ve bugün istedik ki çocuklarımız buraya kadar gelmişken ramazanın değişmez bir etkinliği olan Hacivat- karagöz gösterileri, meddah ortaoyunlarıyla onlara farklı bir gece yaşatmak istedik. Büyükler için çayımız var. Çocuklar içinde pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtacak arkadaşlarımız. İftarı açan arkadaşlarım sandalyelerini yanaştırabilirler. Oldukları yerde sahneye doğru dönebilirler. Programımız yaklaşık 1, 1 buçuk saat daha devam edecek. Ben tekrar katılımlarınız için Seydikemer belediyesi ve şahsım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bayramınızda şimdiden mübarek olsun demek istiyorum. Sağolun, var olun” dedi.

Bakmadan Geçme