SEREN SERENGİL FETHİYE ADLİYESİ'NDE

Seren Serengil ile geçtiğimiz yıl evlendiği Yaşar İpek, boşanma kararı almıştı. Boşanma sonrası iki taraftan da birçok iddia ortaya atılırken, Seren Serengil bu zorlu süreçte bebeğini kaybetmişti.Seren Serengil, bebeğini kaybetmesinin ardından, İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda boşanma sürecinde kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü eşi Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Eşi Yaşar İpek'in eski futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu Yağmur Aşık ile aynı teknede görüntülendiği iddia edilmişti.

  • 3137
SEREN SERENGİL FETHİYE ADLİYESİ'NDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sunucu Seren Serengil eşi Yaşar İpek ile Fethiye’de tatil yapmıştı. İşte bu tatil sırasında eşi ile birlikte konakladığı otelde İpek’in aynı otel ve odaya sevgilisini getirerek, kendisini aldattığını ileri sürdü. Seren Serengil, Fethiye Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcılığı ve Aile Mahkemesine başvurarak; Yaşar İpek’in, Fethiye’de sevgilisiyle birlikte konakladıkları otelin güvenlik kamera görüntülerini istedi.

Fethiye Adliyesi’ne 34 SY 2211 plakalı otomobili ve avukatı ile birlikte gelen Seren Serengil yaklaşık 2 saat Fethiye Adliye Sarayı Kafeteryasında oturup, başvuru için bekledi. Daha sonra Cumhuriyet Savcılığına ve Aile Mahkemesine çıkıp, talebini iletti. Fethiye Adliye Sarayından çıkışında oldukça üzgün olduğu gözlenen Serengil, gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok üzgünüm. İki ay önce Fethiye’de tatilimizi yapmıştık. Maalesef eşim iki tane ayrı kadınla; biri teknede, diğeri de beraber tatil yaptığımız tatil evinde kalmış. Otelden şimdi Adliye’de kamera kayıtlarını istedik. Fotoğrafları limanda çekilmiştir. Üstüne çocuğumu kaybettim. Bir sürü hakarete uğradım. Bir de üzerine aldatılmadığım kalmıştı. Onu da eksik bırakmamış sağ olsun. Keşke beraber kaldığımız otelde aynı odada yapmasaydı. Zaten boşanmak için müracaat etmiştik. Adliye’de sadece bu hanımla olan görüntülerini o otelden resmi olarak istedik” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra Sunucu Seren Serengil, Göcek’te kiraladığı konutuna doğru hareket etti.

HABER-FOTO ERDOĞAN KARAGÖZ

 

Bakmadan Geçme