SELVİ VE YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi ve yönetim kurulu üyeleri FRT TV, Gerçek Fethiye ve Dost Gazetelerini bünyesinde bulunduran SED Medya Sahibi Seda Köktener'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sohbet havasında geçen ziyarette yerel ve ulusal medyalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

  • 1085
SELVİ VE YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette konuşan Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi, “Basın emekçisi Seda Köktener kardeşimizin yılların tecrübesi ile başlattığı bu yeni girişimini kutlamak için ziyarete geldik. Başarılı olacağına da inanıyoruz. Daha önce çıkardığı gazete ve dergilerde tarafsızlığını, iyi niyetini ve gerçeğin yanında olduğunu gördük. Aynı şekilde basın hayatına devam edeceğini düşünüyorum. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Hepiniz Fethiye’nin yüz akısınız. Bizleri hem ilçemizde hem de bölgemizde temsil ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 

SED Medya Sahibi Seda Kökteneryaptığı açıklamada, “Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri güzel dileklerde bulundu. Bu kurumumuzda da tarafsız olmak adına yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme