SELÇUK ÖZKAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

anlaşan Selçuk Özkan 'Antrenmanda Teknik Direktör Tarık Daşgün'e hakaretvari ve küfürlü şekilde konuşması bugüne kadar takım oyununa kendini verememesi nedeniyle gönderildiği iddialarına cevap verdi

  • 4481
SELÇUK ÖZKAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’dan ayrılarak Osmaniyespor ile anlaşan Selçuk Özkan “Antrenmanda Teknik Direktör Tarık Daşgün’e hakaretvari ve küfürlü şekilde konuşması bugüne kadar takım oyununa kendini verememesi nedeniyle gönderildiği iddialarına cevap verdi. Özkan “Hiçbir şekilde hakaret veya küfür yoktur” ifadelerine yer vererek antrenmanda yaşanan olaya açıklık getirdi.

 

Selçuk Özkan’ın açıklaması şu şekilde;

 

1 Ocak tarihli “Gerçek Fethiye” gazetesinde hakkımda çıkan haberde, Fethiyespor futbol şube sorumlusu Ergün Özdemir’in açıklamalarına yer verilmiştir. Açıklamada; teknik direktör Tarık Daşgün’e hitaben hakaretvari ve küfürlü konuştuğum, ayrılma nedenlerimden birisi olarak bu olay gösterilmiştir.

1- Antrenman esnasında ben ve yardımcı antrenör Düzgün Canbolat arasında şakayla karışık geçen bir durum söz konusudur.

2- Hiçbir şekilde hakaret veya küfür yoktur. Buna tüm takım arkadaşlarım, sportif direktör Murat Özavcı, hocalar ve takım personeli şahittir. 

3- Eğlenceli geçen antrenmanda, dar alanda oynadığımız çift kale maç esnasında, haklı olduğum bir posizyonda, hakemlik yapan Düzgün hocaya, idmanın neşesine ve pozitifliğine inandığım için yanlış karar verdiği için, şakayla karışık ‘niye ya! diye itiraz ettim.İdmandan sonra düşününce beni yanlış anladığını farkettim.

4- Sırf önümüzde çok önemli bir Bandırma maçı olduğu için takım içinde bir sorun varmış gibi anlaşılmasın diye ertesi gün hem kendisiyle özel konuşmamda hem de Fethiyespor oyuncularının hocalarının ve personelinin de içinde olduğu WhatsApp grubundan, beni yanlış anladığı için hem Düzgün hocadan hem de takım arkadaşlarımdan özür diledim. 

Ben içinde öğretmenlerin olduğu bir aileden geliyorum. Bugüne kadar karakterimle, kişiliğimle belli bir noktaya gelmiş birisiyim. Kimse beni iftiralarla karalamaya çalışıp, başarısızlıklarını yanlış kasıtlı beyanlarla örtmeye çalışmasın. 

Tek amacım yıllarca dışarıda ekmek paramı kazanmaya çalıştıktan sonra, artık yerleşik düzene geçip, birkaç yıl futbolcu olarak mücadele edip, akabinde kulübüme çeşitli kademelerde hizmet etmekti.

Fethiyespor a hizmet eden kişiler olarak sizden ricam; bir an önce takımı bulunduğu yerden kurtarıp, hakettiği yerlere getirmeniz. 

Hakkımda çıkan bu haberden sonra, bu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur, gündemi meşgul ettiğim için herkesten tekrar özür dilerim.

Bakmadan Geçme