SARIHAN, 'FETHİYE'Yİ YAKAN SİYASETÇİ KİM?'

AK Parti Fethiye İlçe eski başkanı ve belediye başkan aday adayı Kadir Sarıhan, son günlerde sosyal medya hesabından zehir zemberek paylaşımlar yaparak büyük dikkat çekiyor.

  • 1649
SARIHAN, 'FETHİYE'Yİ YAKAN SİYASETÇİ KİM?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de 6 yılı aşkın ilçe başkanlığı görevi yapan, defalarca yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile başarılı şekilde çalışıp seçimlere giren ve AK Parti’nin Fethiye’deki oyunu her defasında arttıran Kadir Sarıhan son günlerdeki paylaşımlarıyla Fethiye siyasetine yön verenlerin yanlışlarını ortaya koymaya başladı. Sarıhan’ın seçimlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı bazı iddiaların partililer tarafından mutlaka parti müfettişlerince araştırılması gerektiği vurgulanıyor. Partililer Fethiye’de kazanabileceği seçimi kaybeden AK Parti’nin yıllarca başkanlığını yapan Kadir Sarıhan’ın sosyal medya hesabından sorduğu ‘Fethiye’yi yakan siyasetçi kim?’ sorusu ile diğer soruların araştırılması isteniyor.  31 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesi ilçe başkanlığı görevinde bulunan ve Fethiye Belediye başkan adayı olunca görevinden ayrılan Kadir Sarıhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fethiye’ye gelişinde ve seçimler sırasında yine partisi için çalışmalara katılmasına rağmen son günlerde Sarıhan’ın seçimlerde çalışmadı diye parti üst kurullarına şikâyet edildiği iddia ediliyor. Yıllardır AK Parti için gece gündüz görev yapan, diş hekimi Kadir Sarıhan son yerel seçimlerde ilçe başkanlığı görevinden belediye başkan aday adayı oldu diye uzaklaştırılmış ve belediye başkan adayı da yapılmamıştı. Belediye Başkan aday adaylığı döneminde yine aday adayı arkadaşlarıyla birlik beraberlik mesajları veren Kadir Sarıhan ve ekibinden yeni oluşturulan ilçe teşkilatında her hangi bir yönetim kurulu üyelerinin alınmaması parti içinde üzüntü yaratmıştı. AK Parti’nin Fethiye Belediye Başkanlığı seçimini kazanamamasının ardından Fethiye’de her hangi bir analiz yapılmazken seçimin kaybedilmesi ile en çok üzülen yıllardır ilçe başkanlığı yapan Kadir Sarıhan sosyal medya hesabından Fethiye, Muğla ve teşkilattaki bölge yanlışlarını sorular sorarak ortaya koyuyor. AK Partili Kadir Sarıhan’ın özellikle son soruları bazı iddiaların araştırılmasını ortaya koyuyor. Seçimlerin ardından AK Parti ilçe eski başkanlarından ve Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Sarıhan’ın sosyal medya hesabındaki soruları şöyle;

Şehrin havasını asılsız bilgi ve yargılarla kirletmeyi amaçlayan şahıs/lar için okunaklı yazılan bilgilendirme serisidir..!!

Amacının yasadığı şehre hizmet olduğunu söyleyen fakat amacından sapıp bunu Malazgirt savaşı zannetmeye başlayan kimdir..?

Siyasi Partiler demokrasinin temsil ve hizmet araçları iken, iktidar partisini rant kapısı ezberleyen kimlerdir..?

Kendi gibi düşünmeyenlerle uzlaşmayı beceremeyen daima hırlaşanlar kimdir..?

Okuduğunu anlamayan, anladığında işine gelmeyen kimdir..?

Her paylaşımdan huylanıp, usta paparazzileri bile kıskandıracak hızla ekran fotoğraflama hastalığına yakalanmış olan kimdir..?

Sadece seçim zamanlarında ortaya çıkan Nöbetçi aday kimdir..

15 Temmuz işgal girişiminde sırra kadem basıp meydanda olmayan, sonra ben de oradaydım diye iddia eden kimdir?

Aylar önceden plan kuran sonra da benim talebim yok, benim için ölüp bitiyorlardı kıramadım diyen kimdir..?

Asgari ücretle bir iş sahibi olan bacıya kardeşe, işe alınma sekliyle ilgili utanmadan iftira atan dil uzatan kimlerdir..?

Haddini aşarak kurumların üzerinde kendini amir zannedenler kimlerdir..?

Ak partinin yerel seçimi kazanması muhtemel iken, yıkım ekibi tarafından perişan edilen ilçe hangisidir..?

Kendi beceriksizliğini örtbas etmek için başkalarına çamur atmaya utanmayan kimdir..?

'Eyüp sabır ile gitti Mısır'a ..şeklinde devam eden ünlü şarkı sözünü, CHP'nin sloganı zannedip niyet okuyan CAHIL kimdir??

Seçimin bittiğini unutup hala karşısındakini rakip zanneden kimdir..?

Kendisine yapılan ayak oyunları, entrikaları Allah'a havale etmesine ragmen, üstüne çıkmaya calışıp tepinen yüzsüzler kimler?

30 yıldır her koltukta hayali olan yüzsüz kim..?

Bana ayak oyunu yapıldı zamanında.. 'Aynısını kimseye yapmam' deyip bizzat tersini yapan siyasetçi kimdir..?

Bir iki iftira atarak, istediğim noktaya gelirim diyen ve niyetini açık eden, adam görünümlü madam kim..?

Oligarşik yapıyla oluşturulan meclis ve teşkilat yönetim şekli sergileyen ilçe hangisidir?..

Şahsıma 1.sıra Belediye Meclis Üyeliği teklifi yapıldığı ve tenezzül etmediğim yalanını defalarca tekrarlayıp etrafını kandıran kimdir?

Kuruluşundan beri teşkilatları becerleyen ve her defasında ikiyüzlü tavrıyla Muğla’da yer edinen siyasetçi kim..??

Sosyal medya beğenisinden dolayı ,kurum çalışanı yada kişileri arayıp tehdit edecek kadar çapsızlaşan siyasetçiler kimlerdir..?

Rant Davasını memlekete hizmet davası diye yutturmaya çalışırken suçüstü olunca saldırıya geçenler kimlerdir?

Kazanılan (3)+3 ilçe belediyeleri, ilçe başkanlarının adaylığıyla gerçekleşirken, kaprisi yüzünden Fethiye'yi yakan siyasetçi kim?

Birleştirici olacak bahanesiyle pazarlanan ancak hallaç pamuğuna çevirip attıran siyasetçi kimdir?

Özel hayatın gizliliğini ihlal ederek pis hava yaymaya çalışırken kendi paçalarından balçık akan siyasetçiler kimlerdir..?

Şehr-ül Emin olmak için malumat sahibi değilken talimat sahibi olan kimdir..?

35 yıldır aynı yerde ikameti olduğu halde, yerli değil dediği birini görevinden alırken kendisi Muğlalı olmayan siyasetçi kim.?

Kendisine saygısızlık etmediği halde, O'nu rakip görerek gıyabında edep dışı yakıştırmalarda bulunan Omurgasız kişi kimdir..?

O yanımızda olursa bin gider, olmazsa tek kendi gider diye itip sonra bize seçim kaybettirdi diye böğüren sahtekar kim!!?

Kurumlarda ticaret yapıp, kamu düzenini hice sayan, iftira tehdit, taciz gibi utanmazlıkları yapan çete kimler?”

 

Bakmadan Geçme