ŞAMPİYON BELEDİYESPOR SON MAÇINI KAYBETTİ 70-77

Tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol ligine yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Denizli ekibine 77-70 yenilerek 2. lig kupasının sahibi oldu.

  • 1040
ŞAMPİYON BELEDİYESPOR SON MAÇINI KAYBETTİ 70-77
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol ligine yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, İstanbul'da oynadığı şampiyonluk kupası maçında Denizli ekibi Merkezefendi Belediyesine 77-70 yenilerek 2. lig kupasının sahibi oldu. Fethiye Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, şampiyona boyunca destek veren kişi, kurum ve basketbol severlere teşekkür etti.
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor artık Türkiye Basketbol liginde mücadele edecek. Uzun bir maratonu geride bırakan Engin Gençoğlu'nun talebeleri İstanbul Sinan Erdem spor salonunda oynanan karşılaşmayı 77-70 kaybederek, 2. olurken; tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol ligine yükselen Fethiye ekibi şampiyonluk kutlamasını Beşkaza Meydanında eğlenceli bir şölenle yapıyor. Denizli Merkezefendi'nin Azizcan Özdemir, Burak Yönder, Deniz Can Çevik, Gökhan Yazıcıoğlu ve Bulut Altın 5'i ile başladığı karşılaşmaya Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Ahmet Ali Erdoğan, Genco Ozan Dilik, Murat Erensoy, Sercan Ergin ve Sezgin Eriş 5'i ile başladı. Denizli ekibi ilk çeyreği 25-9 önde bitirirken, 2. çeyreği 42-37, 3. periyodu 64-51, karşılaşmayı da 77-70 kazandı. Karşılaşmada Denizli ekibinden Gökhan Yazıcıoğlu 20 sayı ile en skorer oyuncu olarak dikkat çekerken, Fethiye ekibinden Genco Ozan Dilik 16, Sezgin Eriş de 15 sayı ile en dikkat çeken oyuncu oldular. Türkiye Basketbol ligine yükselmesi nedeniyle Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımı için 14 Mayıs Salı günü saat 21:30'dan itibaren Beşkaza Meydanında şenlik gerçekleştirilecek. Şampiyonluk kutlaması adı altındaki şenliğe tüm basketbol severler davet edildi.

 

Bakmadan Geçme