Saliha Sultan 9.Şubesi Ortaca'da Açıldı

30 yıllık tecrübesi ve kalitesi ile Fethiye'nin tatlı yüzü olan Saliha Sultan Pastaneleri, 9'uncu şubesini Ortaca'da açtı.

  • 12274
Saliha Sultan 9.Şubesi Ortaca'da Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 yıllık tecrübesi ve kalitesi ile Fethiye'nin tatlı yüzü olan Saliha Sultan Pastaneleri, 9’uncu şubesini Ortaca’da açtı. Atatürk Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki açılan Saliha Sultan Ortaca şubesi pasta, tatlı, baklava, kuru pasta, fastfood ve çeşitli lezzetlerle ilçe halkına cafe hizmeti sunacak.   

Lokum ve şekerleme satışı yapmak üzere 1989 yılında Ali Cesaret tarafından şahıs işletmesi olarak Fethiye İlçesi Çarşı Mevkiinde, günün koşulları ve gereksinimlerine uygun olarak kurulan işletme, zaman içerisinde rekabet ve buna bağlı farklılaşma ihtiyacını karşılamak için çehresini değiştirdi

Bugün ise bölgenin en iyi üretim koşulları olan 8 adet satış mağazası ve soğuk zincire sahip araçları ile hem toptan hem perakende hizmeti veren bir şirket konumuna gelen Saliha Sultan Pastaneleri 9.şubesi Ortaca'da açıldı.

Saliha Sultan Pastaneleri’nin kurucusu Ali Cesaret, Ortaca şubesinin açılışında yaptığı konuşmada, geniş bir bilgi birikimine sahip insan kaynağı ile kurumsallaşmanın ve takım ruhunun önemini hiçbir zaman unutmadan yollarına devam ettiklerini belirterek; “Güzel şehrimiz Ortaca’da açılışımızı yaptık. 1989 yılında başladığımız pastacılık sektöründe ailecek çalışarak Fethiye’de 6, Göcek’te 1, Kalkan’da 1 şube açtık. 9’uncu şubemizi güzel şehrimiz Ortaca’da, güzel insanlara hizmet etmek amacıyla açıyoruz. Ortaca halkına güzel, nezih ve mutlu hizmetler sunmayı umuyoruz. İyi niyetle güzel işler yapmayı amaçlıyoruz. Gençleri iş adamı yapmayı hedefliyoruz. 9’uncu şubemizin 4 tanesi france şeklinde, buraya da oğlum Berk Cesaret’i görevlendirdik.” şeklinde konuştu.

Ortaca’ya kaliteli bir işletme kazandıran Berk Cesaret ise bayrağı devir alma zamanının geldiğini ifade ederek; “Bu bir bayrak yarışı, 24 yaşındayım firmamız 30 yıllık. Saliha Sultan markası ile hizmet veren firmamız “yerel mutfağın sağlık dolu besleyici lezzetleri” ana fikrinden yola çıkarak izlediği yüksek standartlardaki üretimini, kusursuz hizmetpolitikasıyla birleştirerek, üretimden sunuma kadar eksiksiz bir şekilde misafirlerine yansıtmakta. Gıda mühendisleri tarafından sürekli denetlenen malzemeler ile hünerli ustalardan çıkan lezzet dolu sağlıklı ürünler ve çeşitli menülerle, yüksek memnuniyet algısı yaratan Saliha Sultan’nın ilkesi misafirlerini her zaman memnun ve güler yüzlü uğurlamak” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme