SABRİ TURGUT, YUVAYA DÖNDÜ

Bu sezon 3. ligde mücadele edecek olan Fethiyespor, transfer hamlelerini sürdürürken, eski kaptanlarından Sabri Turgut'u da renklerine yeniden kattı. Yuvaya dönen Sabri Turgut, ''Fethiyespor'un başarısı için mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarımızla Fethiyespor'u yeniden 2. lige taşıyacağız. 3. lig çok zor bir lig ama bu ligde savaşarak Fethiyespor'u 2. lige çıkartacağız'' dedi.

  • 2075
SABRİ TURGUT, YUVAYA DÖNDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. lige gerileyen Fethiyespor, kaleci Serkan Demirol, Anıl Gir, İbrahim Ethem, Cihan Çayan Duman transferinden sonra savunmaya eski futbolcusu ve kaptanlarından Sabri Turgut'u da transfer etti. Fethiyespor'da 2009-2015 yılları arasında yaklaşık 6 sezon Fethiyespor forması giyen Sabri Turgut, Başkan Esat Bakırcı, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, yöneticiler Cem Tufan ve Nacit Çatal ile görüşmesinin ardından Fethiyespor için 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fethiyespor'dan ayrıldıktan sonra Nazillispor ve Etimesgut Belediyespor'da forma giyen Sabri Turgut, yuvaya geri dönmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.

''BU SAVAŞA ORTAK OLACAĞIZ''
Turgut, ''Şu an eskileri konuşmanın hiçbir anlamı yok. Bu saatten sonra tek yürek olma zamanı. Birlik ve beraberlik olma zamanı. İnşallah bu takımı hak ettiği yere en hızlı şekilde taşırız. Ondan sonra da sürece hep beraber odaklanmış oluruz. Yani 3. Lig zor bir lig, savaş ligi, bizde hep beraber iyi bir takım kurarak bu savaşa ortak olacağız. Doğru adamlar ve doğru adımlarla hedefimize yürüyeceğiz. Fethiyespordan uzak kalalı 6 yıl oldu. Evimdeyim, duyguluyum aslında. Doğru zamanda doğru yerde olmak çok önemli, doğru zamanda doğru yerde olduğumu da biliyorum şu an. O yüzden çok mutluyum süreç her şeyi gösterecek diyorum'' dedi.

''BİR TANE FETHİYESPOR VAR''

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı da ''Süreç her şeyi gösterecek. Fethiyespor'a layık oyuncuları kazandırmak için çaba gösteriyoruz'' dedi. Bakırcı; ''Ben de Sabri’ye katılıyorum. Süreç her şeyi gösterecek. Bizim bir sözümüz var; Fethiyespor’a layık oyuncular ve yöneticilerle devam edeceğiz. Bunların biri de Sabri, senelerce bu formayı giymiş bu takımın kaptanlığını yapmış biri. Onun bu ruhu ne kadar benimsediğini bildiğimiz için aramıza aldık. Sabri’nin bize çok katkıda bulunacağının farkındayız. Bu takım da üstüne düşen her şeyi yapacak.  Biz nasıl onlara sahip çıktıysak o da futbolcu arkadaşlarına sahip çıkacak. Sabri’yi Fethiye’ye ilk getiren benim kendisine de güveniyorum. Bu vesileyle tekrar sesleniyorum. Bu seslenişime ne derseniz diyin ama herkes verdiği sözün arkasında dursun. Bir tane Fethiyespor var ve Fethiyespor yöneticiliği bedava değil'' diye konuştu.
''TAKIMIMIZ HERKESİ MUTLU EDECEK''

Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de ''Eski kaptanımızla omuz omuza Fethiyespor'un başarısı için koşturacağız'' dedi. Öztürk; ''Başkanımız gerekli mesajları vermiştir. Ben mesaj vermek değil inandığım bir şey söylemek istiyorum;  kaptanımızla beraber omuz omuza mücadele etmekten onur ve gurur duyuyorum. Sabri’nin önderliğinde takımımız herkesi mutlu edecek hem de kaliteli bir yapılanma içine girecek. Bunu da zamanla göreceksiniz'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme