Saatcı'ya Muğla İlçeleri'nden Destekler Geliyor

Ortaca'nın Dalyan Mahallesi'nde faaliyet gösteren TUSEV Vakfı ile Dalyan Özel Tekne Kooperatif Başkan ve yönetim kurulu üyeleri

  • 2048
Saatcı'ya Muğla İlçeleri'nden Destekler Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaca’nın Dalyan Mahallesi’nde faaliyet gösteren TUSEV Vakfı ile Dalyan Özel Tekne Kooperatif Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundu. Muğla’nın kucaklaşmaya, hoşgörüye ve ortak akla ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Saatcı, “İnanmadığım hiçbir işe girmem. Kamuoyu araştırmaları yaptırdım. Gayet iyi durumdayız” dedi.

 

Ziyaret Fethiye Belediye Başkanlığı makamında samimi bir ortamda gerçekleşti. Dalyan TUSEV Başkanı Başar Koşargelir ve Dalyan Özel Tekne Kooperatifi Başkanı Mahmut Kıydan, toplamda 150 esnaf üyelerinin bulunduğunu belirterek, Başkan Saatcı’ya sonuna kadar destek verdiklerini açıkladılar.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı, “Muğla’da müthiş bir boşluk var. Biz 13 gün önce bir tweet attık. Ağzından çıkan sözü yerine getireceksin. Muğla’da müthiş bir teveccüh var. Muğla’nın barışmaya ihtiyacı var. Muğla gerçekten küskün, kırgın! Muğla demoralize olmuş vaziyette…  Muğla’nın toparlanmaya, kucaklaşmaya, hoşgörüye, ortak akla ihtiyacı var. Biz bunları Fethiye’de gerçekleştirdik. Biz kimseye hayal satmayacağız. Yapılanlar meydanda! Bağımsız olarak çıkmak, bir meydan okuma! Bu toprakların ruhunda meydan okuma var. Biz 1999’da da, 2014’de de bunu başardık. İnanmadığım hiçbir işe ben girmem. Kamuoyu araştırmaları yaptırdım. Gayet iyi durumdayız. Bu benim şahsi bir meselem değil. 13 ilçenin tamamında insanların birbiriyle kucaklaştığı, geleceğine güvenle baktığı, siyasi parti taassubunun bittiği, Muğla’daki oligarşik yapımın darmadağın olup, halkın iktidarının Muğla’ya taşındığı bir yönetimi kim istemez? Biz bunları gerçekleştireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme