Saatcı ''Toplumun Bir Değişim Beklentisi Var''

Saadet Partisi Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Ömer Uludağ Behçet Saatcı'yı ziyaret etti

  • 949
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Saatcı ''Toplumun Bir Değişim Beklentisi Var''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi  Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Ömer Uludağ, yaklaşan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde partisine destek turlarını sürdürdü.

Uludağ; Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i ziyaret ederek; Fethiye ve Muğla'nın sorunlarının çözümü için kendilerine ve partisine destek verilmesini istedi.


''BARAJ SORUNUMUZ YOK''

Muğla ve İlçeleri'ni tek tek dolaşmakta olan Ömer Uludağ, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret ederek, ''Millet İttifakı olarak desteğinizi göstereceğinize inanıyorum. Bu bölgenin sorunlarını eğer Milletvekili seçilirsem en iyi şekilde takip edeceğim. Partimizin şu anda bir baraj sorunu yok. Millet ittifakı ile meclise girmek için Saadet Partililer olarak yoğun bir seçim çalışması içerisindeyiz'' dedi.

''DİP DALGA GELİYOR''
''Saadet Partisi'nin yerel seçimlerde de samimi bir şekilde bizlere destek olduğunu biliyoruz'' diyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise ''Ortak paydamız şu anda bir. Biz ülkemizin iyi yönetilemediğini, iyi idare edilemediğini görüyoruz. Sıkıntılı bir sürece sürüklendiğimizi görüyoruz. Ortak paydamız olan ülkemizin bekası ile ilgili taşıdığımız endişelerden dolayı hepimiz taşın altına elimizi, başımızı koyarak bir araya geldik. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin Millet ittifakının başarısı ile sonuçlanacağına inanıyoruz'' dedi.

 


 

Bakmadan Geçme