Rus Anne'nin Kaçırdığı Çocuğunu Arıyor

Fethiye İlçesi'nde turizmcilik yapan iş adamı Mehmet Ali Yurtbak 2 yıldır görmediğini oğlunu arıyor

  • 1977
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Rus Anne'nin Kaçırdığı Çocuğunu Arıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllar Norveç’te çalışıp Fethiye Ölüdeniz’de turizm işi yapan Mehmet Ali Yurtbak, 2013 yılında Norveç’ten dönerken Fethiye’de bir emlakçıda çalıştığını öğrendiği Rus uyruklu Elena Arakcheeva ile tanıştı. Bir süre arkadaşlık yapan çift daha sonra sevgili oldular. Bir kızı olan Rus uyruklu Elena Arakcheeva, aynı yıl Mehmet Ali Yurtbak'tan hamile kalınca Fethiye’de doğum gerçekleşti. Çocuğa Deniz ismini verdiler. Yaklaşık 3 yıl birlikte yaşadılar. Zaman zaman tartışmalar yaşanınca Elena Arakcheeva polise giderek uzaklaştırma kararı çıkardı ve evi terk etti. Türkiye’de bir süre kalan Rus uyruklu Elena Arakcheeva çocuğu göstermedi. 2016 yılının aralık ayında Deniz’i ve 11 yaşındaki kızını alıp habersiz şekilde götürdü. Oğlunun Moskova'ya gittiğini öğrenen ve çocuğunu görmek için girişimlerde bulunan Mehmet Ali Yurtbak, sonuç alamadı. Çocuğunu görmek istediğini hatta üzerine almak istediğini kaydeden Yurtbak, şimdi yetkililerden yardım isteyerek çocuğuna sarılmak istediğini belirtiyor.

Turizmci İş Adamı Mehmet Ali Yurtbak, “Havaalanında 2013 yılında bir Rus bayan ile tanıştım. Ben bu bayandan hoşlandım. Bana çok dürüst geldi ama amacı farklıymış. Beraber yaşıyorduk. Ben evlenmek istemediğimi, çocuk da istemediğimi şart koştum ama yinede Deniz isminde bir erkek çocuğum oldu.  Bir süre sonra tartışmalar başladı ve ayrı yaşamaya başladık. Çocuğumu kaçıracak diye şüphelendim ve mahkemeye dilekçe verdim. Ama hiç kimse bir şey yapmadı ve kadın oğlumu da alıp Rusya’ya gittiler” diye konuştu.

Mehmet Ali Yurtbak, “Yanlarına gitmeyi düşündüm ama birçok arkadaşım Moskova’nın güvenli olmadığını ve gitmemem gerektiğini söylediler. Kanunen de bir şey yapamıyorum. Çocuk babasız bir şekilde büyüyor ve bende şimdiki durumunda bir tane fotoğrafı dahi yok, babasını tanımadan büyüyor" dedi.

Bakmadan Geçme