Pompalı Tüfekle Akaryakıt İstasyonunu Soydular

Fethiye ilçesinde bir akaryakıt istasyonunu soyan maskeli ve pompalı zanlıları kaçarken kırdıkları minibüsün ön tamponu ele verdi.

  • 4039
Pompalı Tüfekle Akaryakıt İstasyonunu Soydular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polis ekipler tarafından yakalanan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Olay, 3 Ekim günün'de   Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki bir akaryakıt istasyonu meydana geldi.
İstasyona gece geç saatlerde, ellerinde pompalı tüfekle gelen 3 kişi, istasyon çalışanlarını tüfeği doğrultarak etkisiz hale getirdi. İstasyonda bulunan bir miktar parayı alan zanlılar, plakasını kapattıkları siyah minibüsle olay yerinde kaçtı.
Şüphelileri yakalamak için Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri özel ekip kurup çalışma başlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlıların kaçarken minibüsün sağ ön tamponunun kırıldığını belirledi. Bunun üzerine ilçedeki yaklaşık 200 minibüsü incelemeye alındı.
Olayda kullanılan minibüsü kırık tampondan tespit eden polis ekiplerinin şüphelilerin eşkallerini belirledi. Ekipler eş zamanlı yaptıkları operasyonda O.S, S.S.Ç. ve U.S. gözaltına alındı. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıları çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak eşen t tipi ceza evine gönderildi.

Yorumlar 1
Furkan Mert Eyüboğlu 13 Aralık 2018 11:06

Asayiş polislerini tebrik etmek istiyorum bu olaydan haberim var gerçekten çok uğraştılar bu gaspçıları yakalamak için ellerindeki tek delil siyah bi kamnyonetti buna rağmen 1 ay boyunca uğraşıp Fethiye deki bütün siyah kamyonetleri teker teker incelediler. Ben ilk önce cinayet zannetmiştim bu olayı çok üstüne düştüler çünkü haberde öğrendim tabi gasp olayı olduğunu Fethiye Asayiş polisini tekrardan tebrik ederim...

Bakmadan Geçme